上一頁下一頁
發新話題

PA技素如何,大家一齊討論下

收藏  |  訂閱
73  6.5k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-26 11:50 PM 發表 查看引用來源

PA188嚴重偷鍾兼030,PA2寸兼又係030,之前好的JC如888(不是520的家姐),111,88,30又走哂,新來的又提不起興趣,所以都成幾個月冇去了.
什麼520家姐?你又知家姐?

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 10:13 PM 發表 查看引用來源
PA不是間場唔得,是女趕客,例如紅牌520,揾過一次,無第2次。好似揾FL8 3姊妹去做,個場一定多番唔少客。
FL8 姊妹係幾號?

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-27 12:35 AM 發表 查看引用來源

什麼520家姐?你又知家姐?
520家姐你都唔識?
咪就糸从前九记柒头青年才俊收割机囉:smile_38:

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 11:16 PM 發表 查看引用來源

520 part 1 按幾分鍾,無力hea按,顯得好累,希望你早點比她收工,part 2,033,然後自己玩收機。
FL8 帶合益達香口珠請客食part one 20分鐘,好有力水認真按,然後part 2 上,下解甲,熱情波推,對波任玩,懂調情 ...
FL8整容后無以前咁自然:smile_39:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 07:00 AM 發表 查看引用來源

520家姐你都唔識?
有個新技師8号仔,好似染頭個樣在MH上班,請確認

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-27 07:34 AM 發表 查看引用來源
有個新技師8号仔,好似染頭個樣在MH上班,請確認
点解要我確認:smile_41:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 08:03 AM 發表 查看引用來源

点解要我確認:smile_41:
因為你最了解佢既行踪

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 11:16 PM 發表 查看引用來源

520 part 1 按幾分鍾,無力hea按,顯得好累,希望你早點比她收工,part 2,033,然後自己玩收機。
FL8 帶合益達香口珠請客食part one 20分鐘,好有力水認真按,然後part 2 上,下解甲,熱情波推,對波任玩,懂調情 ...
機根兄呢尐真心好包膠 弓

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-27 08:10 AM 發表 查看引用來源

因為你最了解佢既行踪
師兄誤会我了!我不推介她了,她在这里口碑不好:smile_39:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 07:00 AM 發表 查看引用來源

520家姐你都唔識?
師兄,我真不知道,收割機是指吸血,我無去過九記,知唔知道佢去左邊,希望見見她,好奇佢點既樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆