上一頁下一頁
發新話題

禅C 羅湖環保技師推介

收藏  |  訂閱
175  28.4k

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 06:17 PM 發表 查看引用來源

好呀!經理打客,客報公安,場老版唔揾經理濟旗典同公安交代,個經理有無咁傻打客呀!磨棍係個場指定動作,你估係個客博懵呀,棍入左去一定有機會,條女做得呢行早就預左啦!
唔小心入左唔關事, 不過樓上條友亂教人硬入.
唔比經理打, 比人告老強甘點呀? 客大撚哂呀?
你話帶埋袋入去用黎磨棍, 根本條女冇可能同你用, 唔好亂吹:smile_38:
如果公安查房, 比佢見到開左既套, 衰硬

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 06:26 PM 發表 查看引用來源
至於條女隻狼狗,心知同女出頭打人,一定夠個客打嗎?若打了人,公安捉條女,條女一定帶公安拉人,走得到嗎?隻狼狗只會安慰條女,氹條女繼續隻G,為自己揾多2年錢就有。
聽你甘勁, 間間磨棍場既女. 咪個個比你吊過? :smile_38:  
學你話出得黎做, 預撚左啦

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-17 06:35 PM 發表 查看引用來源

聽你甘勁, 間間磨棍場既女. 咪個個比你吊過? :smile_38:  
學你話出得黎做, 預撚左啦
好心你唔好旭下就講打人,凡事不應講打人。

Mz777今日試左唔錯。。下次去試2222睇下得唔得

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-17 06:32 PM 發表 查看引用來源

唔小心入左唔關事, 不過樓上條友亂教人硬入.
唔比經理打, 比人告老強甘點呀? 客大撚哂呀?
你話帶埋袋入去用黎磨棍, 根本條女冇可能同你用, 唔好亂吹:smile_38:
如果公安查房, 比佢見到開左既套, 衰硬
你用下腦至講啦?在深圳幾時聽到骨女告客老強,若女告客老強,有無場夠胆請條女呀?客被告老強,間場經營黃業,場一定被封,幕後損失大,間埸一定站在客那面。

引用:
原帖由 每日精彩 於 2017-7-17 06:46 PM 發表 查看引用來源
Mz777今日試左唔錯。。下次去試2222睇下得唔得
有無女前面,後面磨棍?

引用:
原帖由 hilter 於 2017-7-17 02:42 PM 發表 查看引用來源

456的事真沒聽过,自從新悦156退隱後沒上过去……
揾開158冇理由唔知同期嘅小敏108,雖然佢冇笨之隊咁大名氣,同158亦有一大段距離,但喺xy算出名!

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-17 07:00 PM 發表 查看引用來源

有無女前面,後面磨棍?
沒磨棍。个波細左d

如果條女唔同意你磨棒時偷雞對一下入去, 佢有機會面黑, 跟著大家無隱, 你可能得不償失, 不過應該唔會被人打, 香港有條友叫雞偷偷除咗個套落樓被人打鑊甘就試過, 大陸文明好多, 俾多的小費又笑番

如果你真的叫唔停老強咗條女, 後果會是什麼? 好似咁多年沒有先例, 無港男咁英勇掛? 又或者私下補水搞掂無公開, 有經驗者分享吓

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆