上一頁下一頁
發新話題

女士介唔介意bra 形外露啊?

收藏  |  訂閱
45  1.4k

唔知我係味好眼利,定人人都係咁,可以睇得出個乳頭位係邊到,定查實個bra都遮唔晒?
引用:
原帖由 露西小者 於 2015-5-30 09:18 PM 發表 查看引用來源
但係我著比基尼準備出海,係連TEE都唔著嫁喎⋯⋯
平時,因為有同件衫夾過,可以露既~
因為素面無花紋,所以只會凸咗出黎
因為胸大,四季都係咁,都唔關夏天事
如果要令個胸完全唔貼,咁件衫就長 ...

引用:
原帖由 Lemongor 於 2015-5-30 09:52 PM 發表 查看引用來源
唔知我係味好眼利,定人人都係咁,可以睇得出個乳頭位係邊到,定查實個bra都遮唔晒?

咁勁.. 可能無戴bra

回覆 32# 的帖子

分享下, 我都見過個女同事露bra 痕, 仲要應該係見到個杯上面既花紋, 我當時見到都呆一呆

呢個女同事平時都係著普通衫返工, 冇乜特別, 唔會著得暴露; 但佢個日著條裙就好貼身(one-piece, 下身似百摺裙), 可能條裙個胸個位又薄, 所以就現哂bra 痕; 另外有樣野, 就係條裙後面睇好似俾佢個pat撐起左咁(呢樣我其他同事都有留意到, 因為聽到佢地講), 望望下我開始有幻想, 想企係佢後面插佢

引用:
原帖由 Lemongor 於 2015-5-30 09:49 PM 發表 查看引用來源
眼甘甘望你會唔會啤住人先

哈哈,其實我都無留意到有無人望我。
我只會問准電檢局(我老公)可以著出街,即使俾我見到有人眼甘甘望住我,我都唔會理佢。

不過有人望,唔係應該開心咩?

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2015-5-31 06:48 AM 發表 查看引用來源
分享下, 我都見過個女同事露bra 痕, 仲要應該係見到個杯上面既花紋, 我當時見到都呆一呆

呢個女同事平時都係著普通衫返工, 冇乜特別, 唔會著得暴露; 但佢個日著條裙就好貼身(one-piece, 下身似百摺裙), 可能條裙 ...
百摺裙會令臀部突顯D

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2015-5-31 06:48 AM 發表 查看引用來源

呢個女同事平時都係著普通衫返工, 冇乜特別, 唔會著得暴露; 但佢個日著條裙就好貼身(one-piece, 下身似百摺裙), 可能條裙 ...
可能去dating

露bra多d人望 有時都露下
不過我波算幾大 唔露都會比人望

唔中意透個型,lace印都唔中意
但係如果穿背心 其實露曬都冇咩所謂
可能著衫既style同feel掛

唔介意啊

唔鐘意露個形 / lace花。。
去沙灘著bikini就另一回事。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆