上一頁下一頁
發新話題

裸聊勒索中招問題

收藏  |  訂閱
40  3.4k

你地有好多人中左招咩?

引用:
原帖由 pk123qwe 於 2015-4-10 03:04 PM 發表 查看引用來源
如果中招 比吾比錢好 定報警 定乜都吾理

比得一次又會有第二次

回覆 32# 的帖子

agree

即係你比人影左樣同下邊呀?(無追post, sorly )

引用:
原帖由 Williamlam1120 於 2015-2-13 05:47 PM 發表 查看引用來源
請問咁多位有沒有類似裸聊後被勒索既經歷?佢有無威脅你地話要將條片share俾你地親友?你地點應付?最後點解決?有沒有被騙徒進一步將條片share 係你地Facebook?

唔好理佢,由得佢放片放FACEBOOK,放咩都由得佢,等佢放晒野後再報警拉人!

引用:
原帖由 Williamlam1120 於 2015-2-13 05:47 PM 發表 查看引用來源
請問咁多位有沒有類似裸聊後被勒索既經歷?佢有無威脅你地話要將條片share俾你地親友?你地點應付?最後點解決?有沒有被騙徒進一步將條片share 係你地Facebook?

裸聊千萬不要露樣, 露下身已足夠

我幫D仔仔CAM FUN都叫佢地露碌野足夠

交錢

引用:
原帖由 Williamlam1120 於 2015-2-13 06:16 PM 發表 查看引用來源
最恐怖係佢真係同facebook果個女仔黎, 所以先會令受害人放下戒心

好在我都未傻得晒,有裸既鏡頭我都無影自己個樣既

無影自己樣唔駛驚啦.SKYPE都可以係俾人盜用架

引用:
原帖由 Williamlam1120 於 2015-2-13 06:10 PM 發表 查看引用來源
佢add 我Facebook,話自己係韓國人,仲用韓文同我傾左陣, 用messenger 傾傾下佢話不如轉Skype , 咁我就用Skype 同佢傾左陣,佢無啦啦話想視頻咁我咪話ok, 而且亦係facebook果個女仔黎,之後佢自己開始除晒衫,咁我警 ...
咁樣樣,,,多謝分享

引用:
原帖由 loong1019 於 2015-4-10 08:48 AM 發表 查看引用來源

通常我哋依D麻甩佬,冇人會關注。樓主放心啦

又唔係喎。我唔會只以貌取人,覺得內心才是最重要!

就算對方不是注重乾淨的人、樣貌唔靚都好,只要好心就會嘗試考慮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆