上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-12 09:55 AM 發表 查看引用來源

我都有喎,我深水埗坐112,個司機講,上埋呢個站,我直飛紅隧到灣仔,真係型到呢~~
我尋日返唔到! 堵路嚴重火車又停
食完午飯行出去仲撞見..班細路去BBQ即閃

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-11-12 11:35 AM 發表 查看引用來源

幾點既事😂
星期日10點,司機唔知有無戴黑超呢?我見佢開得超爽,我果時幾想問:飛站既感覺如何?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-12 12:26 PM 發表 查看引用來源

你一定係生活喺平衡宇宙
咩遮,轉左上環食,個客仲講,食埋個甜品先,佢地點樣都唔會打到黎上環.

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-11-12 02:14 PM 發表 查看引用來源
我尋日返唔到! 堵路嚴重火車又停
食完午飯行出去仲撞見..班細路去BBQ即閃
師兄,你意思佢地BBQ個人定雜物先?
今日都一樣激烈,而家食lunch個個都好乖架,會靜靜食野............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-12 02:22 PM 發表 查看引用來源

師兄,你意思佢地BBQ個人定雜物先?
今日都一樣激烈,而家食lunch個個都好乖架,會靜靜食野............
銀行

龍兄個朋友去左台灣玩,食幾多嫰口野,仲約埋去日本旅行..
真係引死我

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-11-12 02:28 PM 發表 查看引用來源
銀行
銀行先慘,我而家去拎錢,都比以前麻煩左好多.
我同太太講,拎唔到錢俾唔到家用,佢唔信喎........

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-11-12 02:30 PM 發表 查看引用來源
龍兄個朋友去左台灣玩,食幾多嫰口野,仲約埋去日本旅行..
真係引死我
我朋友?:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-12 02:59 PM 發表 查看引用來源

銀行先慘,我而家去拎錢,都比以前麻煩左好多.
我同太太講,拎唔到錢俾唔到家用,佢唔信喎........
有FPS... 點會俾唔到… 嘿嘿。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-12 03:00 PM 發表 查看引用來源

我朋友?:smile_14::smile_14:
打錯字,我朋友
條死仔係咁叫我下次一齊再去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆