上一頁下一頁
發新話題

老婆超級大解放的兩日一夜

收藏  |  訂閱
68  22.5k

師兄真幸福,老婆好玩得

孖老婆去過惠東雙月灣短線游, 兩公婆去得都係游下水食下野, 冇乜其他就入房造下動作片, 第二朝會晏集合, 早餐後玩陣水返房都係造下野, 沖完涼諗住拉埋個簾, 因為隔離仲有野起緊, 明顯見到有工人, 點知老婆話唔使拉埋黑蚊蚊, 問我想唔想咁樣刺激下, 跟住都唔使點講, 所以話女人旅遊時心情靚會有唔同待遇.....:smile_o01:

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-17 08:23 AM 發表 查看引用來源
由於最近香港嘅酒店價錢非常平,所以 Book咗酒店同老婆去玩,當然要book一間高層全海景嘅酒店。

嗰日晏晝我哋去準時check-in之後,雙方第一件事梗係同老婆沖完涼之後即刻大戰第一次啦。先講下窗外嘅環境先,真係無敵大海景,但對面有一棟樓起緊,有好多地盤工人喺裏面。

喺大戰前夕老婆問我對面會唔會有人睇到㗎,我答佢禮拜日邊度有地盤工人開工啊。老婆就即刻放心左,畀我可以打開窗簾同佢搞嘢。 ...
好玩得既老婆,真係好!最正係個鬼佬勾搭你老婆又答得妙!仲自稱係你的私家雞 ,真有情趣!如果在外國可能表現更瘋狂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2019-11-18 07:18 AM 發表 查看引用來源
孖老婆去過惠東雙月灣短線游, 兩公婆去得都係游下水食下野, 冇乜其他就入房造下動作片, 第二朝會晏集合, 早餐後玩陣水返房都係造下野, 沖完涼諗住拉埋個簾, 因為隔離仲有野起緊, 明顯見到有工人, 點知老婆話唔使拉埋黑蚊蚊, 問我想唔想咁樣刺激下, 跟住都唔使點講, 所以話女人旅遊時心情靚會有唔同待遇.....:smile_o01: ...
通常老婆嘅驚喜都係喺旅行嘅時候發生

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-11-18 01:15 PM 發表 查看引用來源

好玩得既老婆,真係好!最正係個鬼佬勾搭你老婆又答得妙!仲自稱係你的私家雞 ,真有情趣!如果在外國可能表現更瘋狂
通常去泰國會玩得放啲
但係今次係香港玩仲癲過係外國
不過每一年都係得一兩次機會咁樣玩

Eeeeee,好似有印象見過,間酒店係咪係北角?

好正啊

個老婆咁配合,真喺正

引用:
原帖由 erikoman33 於 2019-11-18 05:16 PM 發表 查看引用來源
Eeeeee,好似有印象見過,間酒店係咪係北角?
不是

引用:
原帖由 Jerry哥哥 於 2019-11-19 05:03 AM 發表 查看引用來源
個老婆咁配合,真喺正
調教左好耐,同埋唔係成日可以咁樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆