上一頁下一頁
發新話題

PA技素如何,大家一齊討論下

收藏  |  訂閱
73  6.6k

伏場,又貴服務又差,價錢貴性價比低,係裝修好D呃D唔識玩既人去

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-26 12:13 AM 發表 查看引用來源
伏場,又貴服務又差,價錢貴性價比低,係裝修好D呃D唔識玩既人去
咁我又唔覺係伏場,只系真系唔系咁就腳,價錢系貴左D,看你跟什麼比,而服務當然跟其他場差不多,當然如果靚仔又或者健談,氹得技師開心又增值服務另計

引用:
原帖由 dencpacfa 於 26/10/2017 12:33 AM 發表 查看引用來源

咁我又唔覺係伏場,只系真系唔系咁就腳,價錢系貴左D,看你跟什麼比,而服務當然跟其他場差不多,當然如果靚仔又或者健談,氹得技師開心又增值服務另計
你去多幾個場,你會搵到平過佢女靚過佢服務好過佢既地方,你之後自然就唔會再去

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-26 03:09 AM 發表 查看引用來源

你去多幾個場,你會搵到平過佢女靚過佢服務好過佢既地方,你之後自然就唔會再去
師兄有冇介紹?

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 12:33 AM 發表 查看引用來源

如果靓仔又健談,大把女湧埋來,都唔洗去PA。PA對客門欖咁高,唔怪得無人去。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 08:36 AM 發表 查看引用來源

如果靓仔又健談,大把女湧埋來,都唔洗去PA。PA對客門欖咁高,唔怪得無人去。
有乜門檻?是人都可以去

[quote]原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 08:46 AM 發表 查看引用來源

有乜門檻?是人都可以去 [/quote
門檻就是你說靚仔和健談!
唔靓仔,唔健談,會無服務,去來博跌錢?

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-10-25 06:29 PM 發表 查看引用來源
我就未幫趁過PA,主場係FL。原因嘛,因為PA唔就腳。客服有加曉曉姐,不過睇尐女唔多岩口味,但年輕。
反而王丸有幾個睇落唔錯,個人鐘意義仔同一碌碌。
請問你系試過呢兩個定系凈系睇相覺得吾錯呢?

PAD女好鬼串,地方又吊腳,去過2次就算

本來係幾鍾意呢個場。。後來比女友發現我張會員卡后冇得去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆