上一頁下一頁
發新話題

女仔含能果陣有咩感覺?

收藏  |  訂閱
118  8.5k

引用:
原帖由 miyako8888 於 2015-6-19 01:16 AM 發表 查看引用來源

我同男朋友搞既次數仲少過我黎m既次數。。。

點解呢?太細個, 冇地方冇錢開房?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-19 01:17 AM 發表 查看引用來源

點解呢?太細個, 冇地方冇錢開房?
唔細啦,男朋友on shift,我朝9晚5,又住得遠。。。。

引用:
原帖由 miyako8888 於 2015-6-19 01:19 AM 發表 查看引用來源

唔細啦,男朋友on shift,我朝9晚5,又住得遠。。。。

住得遠真係難搞啲, 我之前同SP或者奴, 住得遠, 搞少好多, 住得近, 仲要自己住, 大家鐘意就上去搞, 好方便

我衰仔, 一諗到男朋友on shift呢啲野, 就覺得係偷食既好時機

好難講high唔high不過我天生就中意啜o野所以都算幾enjoy幫人含o卦:smile_30:
但係含同啜應該唔同, 曾幾何時含係真係含住人地支o野o係口就咁磨擦.. 啜就係用多少少力去啜咁上下, 男人應該會舒服好多
雖然佢地唔多會叫出聲不過你都feel得到佢呼吸唔同o左, 跟住如果佢o係我口入面射埋... 講味道就麻麻地o架啦可能佢食煙o既關係:smile_13: 不過鬼叫我太冧佢, 用自己把口服侍到人地典o下典o下好有成功感, 好中意令佢咁舒服當然唔會想中止佢d快樂於是佢射得我都一定吞, 心理上會high囉

人少少講多樣o野:smile_44: 只要個男人係真心愛個女o既, 咁樣服侍佢係一定有回報o既 所以我係唔認同口爆只有男人享受女人只付出呢套講法:smile_34: 呢個係投資啫~ :smile_o13:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-19 01:22 AM 發表 查看引用來源

住得遠真係難搞啲, 我之前同SP或者奴, 住得遠, 搞少好多, 住得近, 仲要自己住, 大家鐘意就上去搞, 好方便

我衰仔, 一諗到男朋友on shift呢啲野, 就覺得係偷食既好時機
Hahaha..你又知我無?

引用:
原帖由 miyako8888 於 2015-6-19 08:16 AM 發表 查看引用來源

Hahaha..你又知我無?

我冇話你冇呀,我話自己衰仔ja...
你頭像張相,引死好好多人啦。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-19 08:32 AM 發表 查看引用來源

我冇話你冇呀,我話自己衰仔ja...
你頭像張相,引死好好多人啦。
:smile_o13:你有無睇錯第二個丫?
新手pm唔到人。。

引用:
原帖由 miyako8888 於 2015-6-19 08:38 AM 發表 查看引用來源

:smile_o13:你有無睇錯第二個丫?
新手pm唔到人。。
花多眼亂…5好見怪啦…lol

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-6-19 09:34 AM 發表 查看引用來源

花多眼亂…5好見怪啦…lol

唔會丫;)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 19/6/2015 10:07 AM 發表 查看引用來源
好難講high唔high不過我天生就中意啜o野所以都算幾enjoy幫人含o卦:smile_30:
但係含同啜應該唔同, 曾幾何時含係真係含住人地支o野o係口就咁磨擦.. 啜就係用多少少力去啜咁上下, 男人應該會舒服好多
雖然佢地唔多 ...
阿蛇你話鐘意啜嘢,唔知同你係食煙人仕有冇關係?

小弟嘅印象係,喜愛吞雲吐霧嘅女人似乎特別鍾意“含忍”。技巧佳,用心,深喉去到盡,啜到雪雪聲,基本上係睇得出佢真心享受緊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆