上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  52.5k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-10-30 12:04 PM 發表 查看引用來源

你都唔出現
真係靜左好多啦:smile_38:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-10-30 12:04 PM 發表 查看引用來源

你都唔出現
真係靜左好多啦:smile_38:

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-10-30 11:45 AM 發表 查看引用來源
近來此帖好似靜了很多啊!
近排忙到爆,我都係間唔中上黎喳……

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-10-30 11:46 AM 發表 查看引用來源

師兄幻想力豐富啊!👍👍👍
不過,其實偶爾都見到的,
女仔跑完步下山就會穿回外套的。
哦?我真係見好多bra top跑喎。
每次見完我都會叫自己要再fit d,唔好一味自我感覺良好就算……哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-10-30 11:50 AM 發表 查看引用來源

今年我有去過,玩動感快車嚇死我,差點心臟負荷不了啊!😅
你講完我醒起,有次我同我女兒去玩,旁邊有兩個少女一行4人咁坐。
我最初擔心女兒驚,因為係mummy 過山車,又黑又快又驚,點知扒街果兩個少女叫到好似被人捉左去金宵大廈出唔返黎咁,叫到拆天,我事後有少少耳鳴添。

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-10-30 11:50 AM 發表 查看引用來源

今年我有去過,玩動感快車嚇死我,差點心臟負荷不了啊!😅
邊個令Sam哥冒住心臟病發嘅險都去坐呢?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-30 02:04 PM 發表 查看引用來源

邊個令Sam哥冒住心臟病發嘅險都去坐呢?
我都想知…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-30 12:41 PM 發表 查看引用來源

你講完我醒起,有次我同我女兒去玩,旁邊有兩個少女一行4人咁坐。
我最初擔心女兒驚,因為係mummy 過山車,又黑又快又驚,點知扒街果兩個少女叫到好似被人捉左去金宵大廈出唔返黎咁,叫到拆天,我事後有少少耳鳴添。 ...
Mummy唔係好驚… 

唔知海水公園,或者迪迪尼酒店有冇得平。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-10-30 02:40 PM 發表 查看引用來源

Mummy唔係好驚… 

唔知海水公園,或者迪迪尼酒店有冇得平。
海水公園旁邊間酒店就經常做優惠

入下寶寶帖先.同埋通知聲,我最近開始忙,
唔得閒再睇鋪,所以我close左成徵帖啦
以後黎呢度搵你啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆