上一頁下一頁
發新話題

名人飯店開不成餐Causeway Bay 站落(有相)

收藏  |  訂閱
205  24.7k

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-9-15 10:35 AM 發表 查看引用來源

近國慶小心D好,SS兄是找屎衣嗎?
唔係,屎衣係大媽,懷疑佢生過仔,連上路都封

我搵方向報,照騙,真人塊面大一個碼,同相片既索女有距離,又再一次輸比美圖秀秀,微胖型。服務指數066,下體多毛多水,心口剛好係掌控之下,無奶撻,服務做足,搵一次就夠

引用:
原帖由 SS000 於 2017-9-15 09:37 PM 發表 查看引用來源

唔係,屎衣係大媽,懷疑佢生過仔,連上路都封

我搵方向報,照騙,真人塊面大一個碼,同相片既索女有距離,又再一次輸比美圖秀秀,微胖型。服務指數066,下體多毛多水,心口剛好係掌控之下,無奶撻,服務做足 ...
客服話红牌,朋友圈大奶相又吸引,還想约星期日,好在ching報料,差D中伏!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-9-16 12:10 AM 發表 查看引用來源
客服話红牌,朋友圈大奶相又吸引,還想约星期日,好在ching報料,差D中伏!
早排特價但寫話唔包紅牌,我仲串佢話佢都算紅牌?

我想試下自由2,似乎貧乳但睇落幾靚女....

引用:
原帖由 SS000 於 2017-9-16 12:26 AM 發表 查看引用來源

早排特價但寫話唔包紅牌,我仲串佢話佢都算紅牌?

我想試下自由2,似乎貧乳但睇落幾靚女....
我又糸咁串佢 :smile_46:加多句做得咁肉酸不如唔好做特價.

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-9-15 01:18 AM 發表 查看引用來源
要登記証件,場所停業裝修浴室又驗消防,暫時小上為妙
其實登記証同掃黃有無直接關係呢?

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-18 08:34 PM 發表 查看引用來源

其實登記証同掃黃有無直接關係呢?
你估人地係KO咩!叫人點答你!

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-9-14 09:32 PM 發表 查看引用來源

HYG 今天休息, 話說消防不合格
多數係收到線報要查才休息!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-20 01:54 AM 發表 查看引用來源

多數係收到線報要查才休息!
還未開,門口都封埋

引用:
原帖由 SS000 於 2017-9-12 01:20 PM 發表 查看引用來源

瑤姐手推的,仲要收足358
依家又再多個1111新來的只做手推!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-23 07:46 AM 發表 查看引用來源

依家又再多個1111新來的只做手推!
TLW 開始亂黎,收328-358但班女又唔係特別出色,難怪最近生意認真麻麻,早日見到輪牌都可以食到騰訊,但個樣真人唔靚,唯獨上圍好緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆