上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  52.5k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-10-22 03:55 PM 發表 查看引用來源

蒙眼又點會傷到佢?
唔通師兄會覺得無比興奮,獸性爆發?
天剎兄意思係,綁女方既手腳唔郁得,而佢自己就蒙眼,咁一陣天剎兄睇唔到野情況下,督到對方個口,定邊度,話唔埋,一陣拎起上黎扑親就唔好意思.
但我地其實係講緊,蒙女方既眼同綁女方既手腳啊~~

小弟最緊了解緊素食,如果各位兄弟姐妹,有好介紹係素食店或食品,希望分享下~~~~等我可以去試去買黎食啦~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-23 04:50 PM 發表 查看引用來源
小弟最緊了解緊素食,如果各位兄弟姐妹,有好介紹係素食店或食品,希望分享下~~~~等我可以去試去買黎食啦~~
Lets Jam 有一款素食breakfast。 是英式早餐素食版。我覺得不錯。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-10-23 09:27 PM 發表 查看引用來源

Lets Jam 有一款素食breakfast。 是英式早餐素食版。我覺得不錯。
最近搜羅緊一D素食食品回家煮,如果師兄有心水,都請講我知~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-24 09:58 AM 發表 查看引用來源

最近搜羅緊一D素食食品回家煮,如果師兄有心水,都請講我知~~
就入冬,如果只食素人會比較易怕凍

龍兄,你講TVB東張西望條友既片我睇左,簡直佢堅都無朋友
我絕對佩服

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-10-24 10:24 AM 發表 查看引用來源
我絕對佩服
東張西望邊個人呀?咩片?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-10-24 10:49 AM 發表 查看引用來源

東張西望邊個人呀?咩片?
溝女達人,不過我覺得似死飛仔撩女

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-10-24 10:09 AM 發表 查看引用來源
就入冬,如果只食素人會比較易怕凍
暫時仲OK既,而且比我想像中好~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-10-24 10:24 AM 發表 查看引用來源
我絕對佩服
唔係講笑,成日係度講試水溫....... 唔知以為佢係做浴場................:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆