上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  52.3k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-10-16 07:21 PM 發表 查看引用來源

涼涼地好爽。
我個美好的秋天終於返黎啦!😌😌😌

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-16 07:07 PM 發表 查看引用來源

呢個天氣攬住外賣仔好好瞓
咁開心

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-10-16 07:21 PM 發表 查看引用來源

涼涼地好爽。
你返嚟喇?

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-10-16 07:46 PM 發表 查看引用來源

仲係熱到出汗

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-10-16 07:46 PM 發表 查看引用來源

係啊。雖然秋天很短。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-16 08:03 PM 發表 查看引用來源

你返嚟喇?
係啊。重調緊時區。

歐洲女子衣著很清涼呢… 目不暇給。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-10-16 09:01 PM 發表 查看引用來源

係啊。重調緊時區。

師兄,講多D好喎~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-10-16 09:01 PM 發表 查看引用來源

係啊。重調緊時區。

點清涼法呢?

大家早晨.
見近排靜靜地,講樣搞笑野.
早幾日小弟同屋企人食完飯,咁就準備返屋企,太太同小朋友去左超市買野,而我呢,就睇下巴士幾時到,呢個時候,就有2個講普通話既女仔埋黎,同我講想去食飯,問我邊度食好,因為我已經食左嘛.我就好順理成章指佢去前面D舖頭,講果度好多食肆.點知2個女仔講,佢係問我有無時間,如果方便就一齊食............
而我就好直腸直肚答:吓,我已經吃了,不用......而且我是同我家人一起的.........
講完呢句,2個女仔就走左喇...........

當然我有一絲去諗,唔通我咁靚仔,等車都有女仔撩,但我好快就打消呢個念頭,因為當呢2個女仔走左之後,我仍然等緊車,我見2個女仔,都會繼續去搵其他人,而果D男人,大部份都樣衰既........仲有少少易被人呃既樣添,我當堂諗:原來我唔係靚仔,我係個樣似易被人呃遮................

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-17 08:28 AM 發表 查看引用來源
大家早晨.
見近排靜靜地,講樣搞笑野.
早幾日小弟同屋企人食完飯,咁就準備返屋企,太太同小朋友去左超市買野,而我呢,就睇下巴士幾時到,呢個時候,就有2個講普通話既女仔埋黎,同我講想去食飯,問我邊度食好,因為我已經食左嘛.我就好順理成章指佢去前面D舖頭,講果度好多食肆.點知2個女仔講,佢係問我有無時間,如果方便就一齊食............
而我就好直腸直肚答:吓,我已經吃了,不用..... ...
搵你食飯埋單😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆