上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  52.1k

引用:
原帖由 gum717 於 2019-10-10 01:40 PM 發表 查看引用來源

呢方面有DNA關係既
所以話睇吓外母咩樣,老婆將來就係咩樣囉😆😆😆

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-10-10 11:46 AM 發表 查看引用來源

龍兄咁好豔福,見親都係好身材既靚女。係未地區問題?我去上堂多數都係生完仔C9🙈🙈🙈
我果邊而家多左好多外國人住就真..........
但都唔關事,主要係間瑜伽店開係地面,仲落地玻璃,我估玩既人,無番咁上下fit,都唔會去果間舖.
但上次我去跑步時,我見有人係會拎埋墊,係碼頭度做瑜伽架,健康非常呢~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-10-10 01:37 PM 發表 查看引用來源

coffee,佢真係越黎越fit!好勁
佢其實要做幕前,唔fit又唔得既,但好努力又真.

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-10-10 12:12 PM 發表 查看引用來源

師姐你唔係應該睇靚仔咩?????哈哈
我向來鐘意睇女多!😝😝😝

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-10 01:10 PM 發表 查看引用來源

生過仔嘅師奶一樣可以好靚好身材架
我係親眼經歷佢地變靚既時刻!😝😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-10 02:06 PM 發表 查看引用來源

我果邊而家多左好多外國人住就真..........
但都唔關事,主要係間瑜伽店開係地面,仲落地玻璃,我估玩既人,無番咁上下fit,都唔會去果間舖.
但上次我去跑步時,我見有人係會拎埋墊,係碼頭度做瑜伽架,健康非常呢~~ ...
龍兄你中西區係唔同d既!我都係呢邊返工!行出街唔fit d真係會自卑架😗😆😆

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-10-10 02:28 PM 發表 查看引用來源

龍兄你中西區係唔同d既!我都係呢邊返工!行出街唔fit d真係會自卑架😗😆😆
都唔係,我自從上次半裸跑之後,條街少左人,唔知係唔係怕有露體狂呢.............HAHA
呢D天氣,當然要show成果,師妹唔該係時候轉相。

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-10-10 02:25 PM 發表 查看引用來源

我向來鐘意睇女多!😝😝😝
唔奇,仲要望對方個胸
好多時我都無留意反而身邊既同我講

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-10 02:45 PM 發表 查看引用來源

都唔係,我自從上次半裸跑之後,條街少左人,唔知係唔係怕有露體狂呢.............HAHA
應該係佢地驚自己滴晒水,所以呢埋暗角捽緊碟

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-10 02:45 PM 發表 查看引用來源

最近無映相啊!等我問下有無人幫我映先😝😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆