上一頁下一頁
發新話題

名人飯店開不成餐Causeway Bay 站落(有相)

收藏  |  訂閱
205  24.7k

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-26 03:22 PM 發表 查看引用來源

佢係指 大貓 定 騰訊先,岩岩至知 大貓 係煙鏟,對佢極有保留!
係騰訊!下個目標係大象,因為聽roger ching話是美乳!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-26 03:34 PM 發表 查看引用來源

係騰訊!下個目標係大象,因為聽roger ching話是美乳!
原本真係對 大貓 好有性趣,但7 仔講野寸寸貢,依家知仲要係煙鏟,無晒癮

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-26 03:48 PM 發表 查看引用來源

原本真係對 大貓 好有性趣,但7 仔講野寸寸貢,依家知仲要係煙鏟,無晒癮
大象招呼就MA MA DAY ,聽佢講同騰訊係老鄉,佢話自己個波大過騰訊小小:smile_o06:
煙味應對萬世CHING無問題.因為MZ飲到嘔個口都好大煙味!:smile_o14:

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-26 03:34 PM 發表 查看引用來源

個人覺得BH299波靚D,佢做了2年多你都可能試過,出道時號稱羅湖三大美乳,條波罅靚好多,大得來有美感.係細粒唔高

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-26 03:48 PM 發表 查看引用來源

靚妹仔!講嘢無乜用腦,多幾個狼友就係咁!
但上鐘時又真係唔會點寸喎!
你話佢煙鏟不過我唔覺,但有噴香水!
點都好食咗兩次我夠了!應該下次再去
都會試大笨象!
其實早幾巳日經試咗新來的'我愛妳'!感覺良好!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-26 11:26 PM 發表 查看引用來源

個人覺得BH299波靚D,佢做了2年多你都可能試過,出道時號稱羅湖三大美乳,條波罅靚好多,大得來有美感.係細粒唔高
未呀!BH我都未去過,只去過姊妹埸JBFW !
既然是rogers ching 力推,有時間一定試!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-27 12:04 AM 發表 查看引用來源

出道不在bh,在YT

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-27 12:04 AM 發表 查看引用來源

JBFW 個場殘到你唔信,除左大廳曾經執過改左間格外,房間黑暗同浴室真係噁心

銅記近排多靚女,岩岩睇到原來霏霏過左黎添

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-26 11:09 PM 發表 查看引用來源
大象招呼就MA MA DAY ,聽佢講同騰訊係老鄉,佢話自己個波大過騰訊小小:smile_o06:
煙味應對萬世CHING無問題.因為MZ飲到嘔個口都好大煙味!:smile_o14:
招呼麻麻唔重要,最多到時執生睇可以點尋開心!
最緊要你話美乳後生我就起心!

你話飲到嘔食煙,但果日車佢無煙味係有D大蒜味,
佢啱啱食完飯上我頭鐘!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-27 12:10 AM 發表 查看引用來源

出道不在bh,在YT
即係YT轉BH再轉TY依家MZ?咁即係出道好耐?
佢話自己98喎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆