上一頁下一頁
發新話題

名人飯店開不成餐Causeway Bay 站落(有相)

收藏  |  訂閱
205  24.7k

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-12 11:51 PM 發表 查看引用來源

YSS? 我未去過,客服無技師v7 , 又唔太想經客服預約
我也未去,但可以問問KF拿!應該同系場!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-14 02:07 AM 發表 查看引用來源
唔會跌錢,信就搵唔信咪搵第二個,羅湖大把女!現在D女好古惑朋友圈生活照一樣假,有相睇一樣中伏老,肥,扒,超紅牌好多都唔放真相,baby未紅時都有放!
Ching説來很有道理!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-15 10:50 PM 發表 查看引用來源

我也未去,但可以問問KF拿!應該同系場!
KF 就係唔肯比,深圳又唔係無場,唔比咪唔撚去

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-15 01:15 AM 發表 查看引用來源

報告一下,條女唔知係咪爆call 喇,同700 一樣微信講野寸過馬撚,呢d 女我無福消受
我也想知,等我約佢時避免被拉黑!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-15 08:46 AM 發表 查看引用來源
S兄,佢做环保的,如果冇69乃西,去刭时真係乃西囉,同D佳講野唔駛咁斯文,我地係消费者,有權去選擇,所以要問清楚D
所以話你呢?好醍又唔似,你尼D想法咪適合去八草大媽區同
大媽企佢慢慢硏究花式服務收費囉!邊跟得上時代?
依家D後生女就算明知每個客想要D乜但都希望客人
愛䕶、啱feel、談得來、風趣、守時的客!
你話如果有個企理外觀就更能被JS接受!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-15 02:51 AM 發表 查看引用來源

係啊,問佢指數,佢話有3条6,再問有沒𠕇DL和食包包,便叫我好好說話
7叔最後都沒有試到美乳?

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-17 11:12 AM 發表 查看引用來源

7叔最後都沒有試到美乳?
佢試乜Q吖!拿住人地發朋友圈D JJ圖用五姑娘就有
可以免費就啱佢,佢夠Q胆約咩!講埋D乜乜上鐘要求,
十個場十個紅牌都即時拉黑佢啦!
到時連JJ圖都無佢睇㖭!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-8-17 12:22 PM 發表 查看引用來源

佢試乜Q吖!拿住人地發朋友圈D JJ圖用五姑娘就有
可以免費就啱佢,佢夠Q胆約咩!講埋D乜乜上鐘要求,
十個場十個紅牌都即時拉黑佢啦!
到時連JJ圖都無佢睇㖭!
如果話免費出報告可能唔會拉黑

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2017-8-17 12:59 PM 發表 查看引用來源

如果話免費出報告可能唔會拉黑
係紅牌係後生JS依家要排期先至約到,洗Q佢多多事咩!
你睇佢果D大都係跌錢報告就知啦!
唔拉黑佢果D多數會係老、妖、醜吧!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-15 08:46 AM 發表 查看引用來源
S兄,佢做环保的,如果冇69乃西,去刭时真係乃西囉,同D佳講野唔駛咁斯文,我地係消费者,有權去選擇,所以要問清楚D
Ching講嘅煩惱小弟一般都無所以好少會問有乜服務!因為KB場女
服務一般都係果D嘢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆