上一頁下一頁
發新話題

禅C 羅湖環保技師推介

收藏  |  訂閱
175  28.4k

至於服務點激法,自己去試,反正都係3百幾

試左2222,175高,偏大份,皮膚一般,體毛多,摸落一般。整體ok,行過見到777。好似好正。

嘩,屌.... 磨棍又入埋,你班人有無驗身架究竟

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-7-18 07:14 PM 發表 查看引用來源
試左2222,175高,偏大份,皮膚一般,體毛多,摸落一般。整體ok,行過見到777。好似好正。
體毛多,我鍾意
有冇臭胡呢?

引用:
原帖由 emau1 於 2017-7-18 07:42 PM 發表 查看引用來源

體毛多,我鍾意
有冇臭胡呢?
冇,係皮膚多毛毛,唔係特别部位,摸落唔滑。

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-7-18 07:14 PM 發表 查看引用來源
777大約有幾高?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-18 07:00 PM 發表 查看引用來源

第二次揾MZ3仔,諗住可以磨入洞,点知唔比磨,只可以打住茄輪用手打出,唉!
咁你足唔足45分钟先? 我個45分鈡有一半時間她不在房,去攞水和冲涼就花了一半時間,好處是不用book, 我個次都系walk-in

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-18 09:35 PM 發表 查看引用來源

咁你足唔足45分钟先? 我個45分鈡有一半時間她不在房,去攞水和冲涼就花了一半時間,好處是不用book, 我個次都系walk-in
本來想再揾3仔,聽你地咁講佢服務咁差,唔再揾佢,試下4條2同777好過。

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-18 09:35 PM 發表 查看引用來源

遲刭15分钟,20分钟完成任服。跟住佢去冲凉我也走人。

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-7-18 09:40 PM 發表 查看引用來源
本來想再揾3仔,聽你地咁講佢服務咁差,唔再揾佢,試下4條2同777好過。
可以磨棒入洞就值得再去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆