精同淫水=什麼味道?

收藏  |  訂閱
32  1.4k

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-7-17 02:29 AM 發表 查看引用來源
都有男友話過我D水咸咸地,係咪通常都係感鮋呢?

條條女都會唔同, 講真, 我真係試過啲又臭又咸, 好難頂所以我唔係條條女都會lai

不過有啲係冇味既, 或少少味, 都ok

舔過西水, 有咸有甜更有腥. :smile_27:

通常女嘅水都係腥腥地咸咸地.
有時同女做時忍唔住都會漏D精, 但又愛插下奶下,
都會奶到少少自己D精,混埋一齊,又唔覺有乜味喎:smile_o05:

鹹味其實應該來自尿漬。

有啲女人嘅妹妹好好聞,騷味,加木香,同埋護膚品嘅餘香。

值得一提,印巴裔女仔未必一定大味。我食過一個斯里蘭卡女仔(條女勁保守,好難得手),絕對係我食過嘅妹妹最好味嘅一個。

每人既水同精都唔同味

淫水無乜味, 就算有, 奶完附近較咸既地方都TASTE唔到咩味
精擺得耐會黃同腥, 平時中意聞到自己又白又清又鮮既精味
不過擺入口就免, 會咸咸地, 係比女主逼奶過

引用:
原帖由 RBL 於 2015/7/16 05:13 PM 發表 查看引用來源

佢都唔係。不過之後問佢 佢話當下唔理得咁多 想食就食😂

之後,你同你男友再KISS,,咪知咩味LO??:smile_41: :smile_40: ^^

引用:
原帖由 RBL 於 2015-7-16 03:44 PM 發表 查看引用來源
因為安全期 我都會比男朋友內射
但昨晚剛剛黎完M 好敏感 已經比男友食到妹妹又紅又漲
再男上女下插完 射左6,7下 妹妹附近都係淫水 準備企起身去廁所洗洗佢
男友突然要我坐係佢塊面上 癲左感申脷入去 係感啜 加上 ...
內射完再奶妹妹就未試過,妳可以射完後用手指喺妹妹度挖少少自己試下囉^^

我覺得係正常!但都係等少少咸同酸
引用:
原帖由 保持現在 於 17/7/2015 02:29 發表 查看引用來源
都有男友話過我D水咸咸地,係咪通常都係感嘅呢?

引用:
原帖由 RBL 於 2015-7-16 05:13 PM 發表 查看引用來源

佢都唔係。不過之後問佢 佢話當下唔理得咁多 想食就食😂

真系好high架,等我試下先,呢樣未試過喎,我發覺我開始鍾意條女話我變態架,次次奶佢腳趾,一話我變態,我就好想發射。

前往最後回覆