上一頁下一頁
發新話題

如何舒緩性壓力

收藏  |  訂閱
299  18.7k

如何舒緩性壓力

好多人工作上有壓力但我沒,我有的壓力來自別的,而多數來自床上,我解决的方法只得一個,就係我的房內獨自一人的時侯正直黄昏的一刻,先柵好道門先再回到我的坐位坐下來,然後從手袋內取出一隻震蛋連無線遙控,我慢慢打開雙腳把無線蛋一下一下的接近我的內褲邊緣,慢慢的震我的豆豆,當然係隔住內褲,再來我索性把蛋放入內部,開制從慢到快的震,快感一浪一浪的來,從沒到有真係好興奮,一套行政套裝外表端正但內有不可告人的事,我一邊係到做我公司上的文件一邊做一些私事,初頭我仲可以集中精神做我的事,但慢慢我的精神再不能集中,然後再放軟手腳,然後我雙腳用力夾住我體內的震蛋,直到我再不能揸住遙控,此刻我真係想有個男人比我.

Jenny 请问你有无觉得自己是性上瘾?

引用:
原帖由 hunc9606 於 2019-10-26 09:12 PM 發表 查看引用來源
Jenny 请问你有无觉得自己是性上瘾?
做咩咁問

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-10-26 09:13 PM 發表 查看引用來源
做咩咁問
因为印象Jenny你在性这方面异常地狂野和每次都好enjoy,所以好奇问下,没恶意的,如果冒犯到你真的很抱歉

引用:
原帖由 hunc9606 於 2019-10-26 09:18 PM 發表 查看引用來源

因为印象Jenny你在性这方面异常地狂野和每次都好enjoy,所以好奇问下,没恶意的,如果冒犯到你真的很抱歉
不用講SORRY

有冇打算搵人幫你放鬆?

如果有個男同事敲門咪好正?

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-10-26 21:09 發表 查看引用來源
好多人工作上有壓力但我沒,我有的壓力來自別的,而多數來自床上,我解决的方法只得一個,就係我的房內獨自一人的時侯正直黄昏的一刻,先柵好道門先再回到我的坐位坐下來,然後從手袋內取出一隻震蛋連無線遙控,我慢慢打開雙腳把無線蛋一下一下的接近我的內褲邊緣,慢慢的震我的豆豆,當然係隔住內褲,再來我索性把蛋放入內部,開制從慢到快的震,快感一浪一浪的來,從沒到有真係好興奮,一套行政套裝外表端正但內有不可告人的事, ...
同做緊嘢,腦內幻想色色嘅嘢一樣。。。。珍妮媽。

引用:
原帖由 lmk33333 於 2019-10-26 09:21 PM 發表 查看引用來源
有冇打算搵人幫你放鬆?
有的

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-10-26 21:09 發表 查看引用來源
好多人工作上有壓力但我沒,我有的壓力來自別的,而多數來自床上,我解决的方法只得一個,就係我的房內獨自一人的時侯正直黄昏的一刻,先柵好道門先再回到我的坐位坐下來,然後從手袋內取出一隻震蛋連無線遙控,我慢慢打開雙腳把無線蛋一下一下的接近我的內褲邊緣,慢慢的震我的豆豆,當然係隔住內褲,再來我索性把蛋放入內部,開制從慢到快的震,快感一浪一浪的來,從沒到有真係好興奮,一套行政套裝外表端正但內有不可告人的事, ...
環咗幾耐先攪到 Jenny mom 您神不守捨。。。。嘻嘻!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆