上一頁下一頁
發新話題

舐之慾

收藏  |  訂閱
88  14.9k

有D人話D水有腥味,其實只要女方先清潔妥當,絕對冇呢個問題,反而有時D陰毛過多過長,會影響我的享受。

引用:
原帖由 bubble69 於 2019-11-6 04:26 PM 發表 查看引用來源

咁我又未去到呢個 level 住,

試過同個肥妹仔,佢個鮑魚真係好正,極少毛,兩片比一般人厚少少既陰唇,鮮嫩既肉色,漲扑扑;
張開左,中間好粉紅,線條好清楚
佢69咁訓係我上面,成個pat pat質埋黎,咁我幫佢舐
佢d水,好似KY咁,晶瑩透明又杰杰地,從未停過咁流出黎
因為佢係上面,所以我局住接佢d水,但因為太多,所以我都一邊舐一邊'lur',冇飲入口囉 ...
咁堅.....

引用:
原帖由 feibutt1 於 2019-11-6 04:41 PM 發表 查看引用來源
有D人話D水有腥味,其實只要女方先清潔妥當,絕對冇呢個問題,反而有時D陰毛過多過長,會影響我的享受。
事前一定沖涼,用沐浴露沖乾淨,咁就會冇味,除非佢本身果排身體狀態唔多好啦,咁就要下次先啦。

沖涼時用沐浴露查滿雙手同佢沖,一隻手捽佢隻鮑魚,了佢粒豆豆;
另一隻手清潔佢pat pat位同菊花出面,雙重磨擦。

冇錯,太多毛冇咁好,因為會頂住係鼻度
試過佢肯比我剃,開心死我,帶埋剃鬚刀同潤滑液去開房,
沖完涼後佢 W 字咁坐係床側邊,我將潤滑液查均之後就慢慢同佢剃

但發覺有d位好難剃,我又唔會大力,唔可以整損佢,經驗之談,帶多把細細地既較剪會好d,先剪短晒再剃。

邊剃邊見到中間已經濕濕地,剃完用濕紙巾清乾淨,一野奶落去。

引用:
原帖由 leechi1978 於 2019-11-6 04:51 PM 發表 查看引用來源

咁堅.....
係,佢係特別多水,而且係杰杰地既。

引用:
原帖由 bubble69 於 2019-11-6 04:55 PM 發表 查看引用來源

係,佢係特別多水,而且係杰杰地既。
无腥味?你吞晒?

引用:
原帖由 leechi1978 於 2019-11-6 05:02 PM 發表 查看引用來源

无腥味?你吞晒?
微微地味,我就係冇吞,只係'lur'晒佢

引用:
原帖由 bubble69 於 2019-11-6 04:54 PM 發表 查看引用來源

事前一定沖涼,用沐浴露沖乾淨,咁就會冇味,除非佢本身果排身體狀態唔多好啦,咁就要下次先啦。

沖涼時用沐浴露查滿雙手同佢沖,一隻手捽佢隻鮑魚,了佢粒豆豆;
另一隻手清潔佢pat pat位同菊花出面,雙重磨擦。

冇錯,太多毛冇咁好,因為會頂住係鼻度
試過佢肯比我剃,開心死我,帶埋剃鬚刀同潤滑液去開房,
沖完涼後佢 W 字咁坐係床側邊,我將潤滑液查均之後就慢慢同佢剃

但發 ...
多謝師兄提示,我下次試試幫佢剃下先。

睇師兄心得都硬硬地

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2019-11-5 11:32 PM 發表 查看引用來源
我自己就頂唔順嗰啲味道
洗乾淨就無味

係一種互相享受既舉動

同埋咁樣會令女性更投入更享受
聽到對方叫生叫死,震晒咁
個種滿足咁

我覺得最正係錫到對方頂唔順
對方重求我要俾佢錫番棒棒
或者推底我,主動女上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆