人夫之約

收藏  |  訂閱
36  19.1k

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-9-11 10:50 PM 發表 查看引用來源
我,搭上左個人夫。
同老闆個朋友玩左幾次,未屌到高潮就射,實在無癮,我決定放棄。
呢個人夫係以前拍過拖,但無上過床,果時好細個。一直有聯絡,間中一大班朋友會見,佢有老婆,我亦有另一半,所以一直無野發生。
佢年紀同我接近,大我6年,結婚幾年,老婆同佢一樣係醫生。高大靚仔,外表斯文,但其實份人好玩得又幽默,好吸引人。
細節唔講,前幾日我主動約佢食飯,佢仲俾到心跳既感覺我,果晚我著紫色吊帶長裙, ...
越急越興奮
您應該撩佢整多q嘛

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-9-11 10:50 PM 發表 查看引用來源
我,搭上左個人夫。
同老闆個朋友玩左幾次,未屌到高潮就射,實在無癮,我決定放棄。
呢個人夫係以前拍過拖,但無上過床,果時好細個。一直有聯絡,間中一大班朋友會見,佢有老婆,我亦有另一半,所以一直無野發生。
佢年紀同我接近,大我6年,結婚幾年,老婆同佢一樣係醫生。高大靚仔,外表斯文,但其實份人好玩得又幽默,好吸引人。
細節唔講,前幾日我主動約佢食飯,佢仲俾到心跳既感覺我,果晚我著紫色吊帶長裙, ...
咁着數又唔黐身, 係人都想長期食啦....:smile_52:

引用:
我,搭上左個人夫。
C 姐好正,諗起你著吊帶,32d 既身材,再加lace t back 都硬,如果再聞住你陣味就真係無得頂

咁師姐係咪放棄左老闆個朋友?
依位人夫真幸運!

期待你下次再食既報告!! 多謝分享

應該係食飯再食你

俾我呢個人夫都會想再食你啦

我都想做呢個人夫

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-9-28 12:29 PM 發表 查看引用來源
我都想做呢個人夫
我都想做人夫

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-9-28 12:29 PM 發表 查看引用來源
我都想做呢個人夫
我都想做人夫

前往最後回覆