上一頁下一頁
發新話題

引人入性嘅淫夫淫妻

收藏  |  訂閱
166  41.6k

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-4 11:19 PM 發表 查看引用來源

都係傳統震旦最抵玩,又經濟又有得校大細

另外加假狗玩最正
係正嘅,但有時會想搵啲新嘢玩

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 07:24 PM 發表 查看引用來源
我想大家不如討論吓玩具丫。
因為果個吸豆豆器老婆玩過一次之後,佢話太震,激動得濟唔舒服。
有冇師兄絲打有經驗,或者有咩千奇百趣嘅玩具效果好?大家一齊研究吓 ...
我同老婆都有幾件玩具,假狗,震蛋,後門串珠,大中細碼肛塞(因小弟甚喜爆菊)都有,震蛋都玩壞過幾隻,哈哈!我哋都覺得假狗最正,係要識轉加有隻小動物造型喺條假狗上面識震嗰款,插住假狗震住豆豆通常都好快高潮,興起時同時爆佢菊玩假三文治fuck,埋尾肛內中出,爽!

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-10-5 09:54 AM 發表 查看引用來源

我同老婆都有幾件玩具,假狗,震蛋,後門串珠,大中細碼肛塞(因小弟甚喜爆菊)都有,震蛋都玩壞過幾隻,哈哈!我哋都覺得假狗最正,係要識轉加有隻小動物造型喺條假狗上面識震嗰款,插住假狗震住豆豆通常都好快高潮,興起時同時爆佢菊玩假三文治fuck,埋尾肛內中出,爽! ...
Woo...一個字

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 11:36 PM 發表 查看引用來源

係正嘅,但有時會想搵啲新嘢玩
我就玩下輕度SM

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-10-5 09:54 AM 發表 查看引用來源

我同老婆都有幾件玩具,假狗,震蛋,後門串珠,大中細碼肛塞(因小弟甚喜爆菊)都有,震蛋都玩壞過幾隻,哈哈!我哋都覺得假狗最正,係要識轉加有隻小動物造型喺條假狗上面識震嗰款,插住假狗震住豆豆通常都好快高潮,興起時同時爆佢菊玩假三文治fuck,埋尾肛內中出,爽! ...
好激!三穴同插!

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-5 11:34 AM 發表 查看引用來源

好激!三穴同插!
還有對手,真係有幾多個可以接受到4P
MMMF?

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 07:20 PM 發表 查看引用來源

不過要好小心,有人沉不過要好小心,有人沉船就好大鑊
拍拖feel就預左會沉船架啦haha

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-10-5 03:15 PM 發表 查看引用來源

還有對手,真係有幾多個可以接受到4P
MMMF?
咁多人,無乜興趣😵

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2019-10-6 01:49 PM 發表 查看引用來源

拍拖feel就預左會沉船架啦haha
沉船就會破壞家庭,代價太大。
當遊戲玩吓就真係好好玩嘅。

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-6 02:21 PM 發表 查看引用來源

咁多人,無乜興趣😵
女的會太忙,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆