上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
62  19.1k

上左引板咁耐,第一次出post,寫得唔好勿插!

講下背景先

我同女友都係2X歲,我女友少肉地形,上圍C級
女友需求都不少,經常手多多摸我細佬
由於我同女友的需求比較大,大家屋企又唔方便,所以間中都會去酒店大戰一輪
同女友一齊耐左都想搵新鮮刺激既野玩下
一諗就係諗到兩皇一后,曾經試過女友口風,都冇拒絕
但每次問佢,佢都係話唔好,我估因為怕羞

直至有次同同事分享左2張女友sexy既相,同事即刻讚口不絕,仲話有得試下就好
所以令我產生左念頭,亦都造就左今次難忘的經驗

首先今次book左間套房(有廳有房),而事前女友係唔知同事會上黎,所以成件事係十分刺激
同時我亦都怕會穿崩,所以竟刺激又緊張
一如以往接埋女友一齊上房,叮囑女友帶我之前買比佢既黑色透明睡衣同震震棒
我亦準備左個眼罩比佢
跟住我就一路keep住whatapps我同事(叫A),等待合適時機就開門比佢入黎

一如以往入到房大家沖涼,沖完之後我女友圍住條毛巾怕怕羞羞咁出黎
我一扯開條毛巾,就見到佢著住黑色透明睡衣入面著住黑bra同黑t-black
試問有邊個男人見到咁,會唔發狂
即刻瘋狂車佢,同扯開bra啜佢lin lin同頸
我女友最頂唔順係吹氣入耳仔,次次都會狂吹佢耳仔,佢會即刻濕晒
一換落去小妹妹度,果然係濕晒
當我諗住開始為佢小妹妹服務時,佢即刻話:唔得,等我黎先
然後即刻反客為主咁除左我底底同起勢咁奶袋底同含
真係定力少,都忍唔住

佢搞完我一輪後,我就話到我
跟住我叫佢戴上眼罩,佢就問我:做咩冇啦啦今次戴眼罩
我答:刺激D,同埋陣間搵另一個人插你
佢當然以為我講笑話:你都傻
我心諗佢勢估唔到我真係搵左個人黎插佢
佢戴上眼罩後我即刻拎出好大支既震震棒出黎服待佢
正係支野插入去時,佢已經立即:丫丫丫 咁叫(事實上佢係非常敏感)
支野係可以開震的,一開震更加唔洗講
佢次次玩支野都起碼黎兩次,
佢成日好快頂唔順,唔想比我搞到出,就會話:停啦停啦
然而我緊係唔會停啦,仲會開大震度,佢不斷呻吟住叫:唔好,停啦,停啦
我繼續用支野係咁插佢,已經聽到好多水聲,直到下身不斷震,我知佢已經到左所以就停左停

其實A已經一早係門口等緊,隨時可以入黎出征:smile_30:
跟住我就扮去拎套,然後好慢好細聲地走出去開門比A入黎
可能比起平時耐,女友:做咩啊,你去左邊啊
幾驚佢除左眼罩走出黎,好彩佢仍然戴住眼罩訓係床上M字腳咁等比人插
我當時都心跳加速非常緊張,叫A快些除晒所有衫褲,然後上套
同A一齊入房(因為今次間套房係有廳的,好似平時屋企咁)入到房女友知我入翻黎
女友:你去左邊啊
我:個套擺係背包好入,搵左好耐先搵到

然後A準備好就插左入去,女友立即呻吟:丫
女友呻吟住咁問:點解唔同左既 (的確唔係自己讚自己,A的size係細過我)
我:頭先搵套搵耐左,冇咁硬啦
之後A用男上女下式起勢咁插(唔敢轉pose因為怕女友眼罩甩)
女友:丫丫丫,你快D出啦,我唔得啦
我就企係旁邊打飛機,個場面真係好淫亂,差D走火
A都好爽但都唔敢出聲,怕被發現
A一路插一路渣女友對大波波,玩下Lin
然而插左約五分鐘,A已經頂唔順,最後起勢咁插
女友:我....頂.....唔...順....啦...你....快...D.....出...啦
最後A出左,佢都即刻衝去廁所處理

女友想除眼罩時,我即刻禁住佢
我:再黎
女友:下,你唔係出左啦咩
我:今日狀態特別好想黎兩次
到我插入女友,A就自己整理完後細細聲咁關埋門,靜靜地離去
因為頭先睇A同女友畫面太刺激,插左一陣都忍唔住出
去到最後女友訓係床到下身震住咁講:今日咩事咁勁啊,比你搞到癲左啦
我心內笑住咁諗:緊係勁啦,兩個人插你wo
好彩冇穿崩

女友著既睡衣類似上圖

如反應好有相同錄音:smile_30:

多我師兄分享

引用:
原帖由 床上純情的香腸 於 2019-11-27 08:29 PM 發表 查看引用來源
多我師兄分享
多謝

引用:
原帖由 ppt2016 於 2019-11-27 07:44 PM 發表 查看引用來源

講下背景先

由於我同女友的需求比較大,大家屋企又唔方便,所以間中都會去酒店大戰一輪

直至有次同同事分享左2張女友s ...
等你的照片

讚賞樓主的大愛

正喎正喎,刺激到震,你之後有冇講番佢知?

引用:
原帖由 ppt2016 於 2019-11-27 07:44 PM 發表 查看引用來源

講下背景先

good story, wait for audio n pics, thanks

LM 等相同錄音

引用:

講下背景先

全程男上女下,應該都會知?等錄音先

LM 等相同錄音:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆