上一頁下一頁
發新話題

前緣#1,12,45,80,90,115

收藏  |  訂閱
116  15.8k

引用:
原帖由 Rachel1998 於 2019-12-27 18:55 發表 查看引用來源
當晚返到自己房後,心情有d異樣  
唔係未試過去引誘人,但咁樣去引一個算係陌生人,當時既經驗真係唔多(而家就多d)。事實上,自己係有d興奮既感覺。

就係自己諗緊之際,收到B既msg。佢話對頭先偷望我走光唔好意思。
我問佢:咁你 ...
我想知日本人既技術同Size係點😂😂

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-12-27 18:57 發表 查看引用來源
我想知日本人既技術同Size係點😂😂
me2😂師妹應該跟住會講

唯一一個,唔作得准喎。

引用:
原帖由 Rachel1998 於 2019-12-27 19:04 發表 查看引用來源
唯一一個,唔作得准喎。
咁你唯一一個既感受係點,Share下嘛

引用:
原帖由 Rachel1998 於 2019-12-27 19:04 發表 查看引用來源
唯一一個,唔作得准喎。
咁你滿意佢表現嗎?

如果今晚有時間再寫落去啦

引用:
原帖由 Rachel1998 於 2019-12-27 19:07 發表 查看引用來源
好丫,等睇文😙😙

引用:
原帖由 Rachel1998 於 2019-12-27 19:07 發表 查看引用來源
好呀!等分享

回覆 80# Rachel1998 的帖子

其實最後尾果下你都幾期待佢衝入黎搞你

佢入到我房就輕輕攬住我,身體就只係隔住兩件薄薄既浴衣,我攬得佢實d,將我身體貼住佢,我地就係門邊開始錫錫。
我地一路錫,一路行入房,行到去床邊,
佢一隻手開始隔住我浴衣,摸緊我波波,而佢另一隻手就去到我腰,解開我件浴衣既腰帶,過左一陣我件浴衣就跌左落地。

佢將我放上床,咀開始由我頸,膊頭,錫到我胸前。我合埋眼,感受住佢既咀唇同脷比我乳頭既挑逗,感受住佢隻手由我條眼掃到我大脾,再由大脾掃上去,去到濕濕既小妹妹到。
佢一路好溫柔,好慢咁錫我。係佢手指開始挑弄緊我豆豆時,佢個咀都開始向下移,經過我小腹,去到終點啦。
當感到佢咀唇錫到妹妹時,我呀一聲叫左出黎,隨住佢條脷係我豆豆既挑動,我雙手忍唔住按住佢個頭,而佢就好似得到我鼓勵咁,不停刺激住小妹妹,帶比我當晚第一次高潮。
之後我攬住佢再錫錫,亦幫佢除左件浴衣,我手仔開始摸下佢JJ。有人問佢size,其實size都幾一般....哈哈,不過有2樣令我中意既,1係粉紅色既JJ頭,2係.....好硬呀!
輪到我用咀仔服侍佢啦,當我將佢JJ含晒入咀仔時(因為size一般呀麻),輪到佢呀一聲啦。我一直都中意幫男人oral,中意感到佢係我咀入面變得越來越硬,中意見到佢享受既樣。
後來我拎左Dom Dom ,放係佢JJ上面,之後用咀仔幫佢套落去,而佢都忍唔住,將我推落床.......
我係一個算好易興奮既人,而佢亦帶比我一次又一次既高潮,到最後係妹妹感受JJ一下一下跳動之下,完結左我同佢既第一次。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆