上一頁下一頁
發新話題

溫泉之旅

收藏  |  訂閱
53  23.7k

引用:
原帖由 135k246 於 2019-11-19 10:12 PM 發表 查看引用來源
台灣就未試過, 日本混浴溫泉就試過,好好feel
日本混浴溫泉試過,果次一個女士都冇,好失望,男士也不夠十個,可能平日淡季掛

有個地方俾大家考慮下, 露台有浴缸向住個海, 當然可能會聽到附近傳來 d 「人聲」, 有圖睇:

夜夜地開始天黑時或一朝早兩個浸唔錯呢, 好似得呢棟先有, 隔離幾棟係冇呢個設備, book 錯左會失望只好晌浴室入面個缸浸.
而家開始凍, 怕凍等回暖先去玩..

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-11-19 10:21 PM 發表 查看引用來源

日本混浴溫泉試過,果次一個女士都冇,好失望,男士也不夠十個,可能平日淡季掛
咁你女伴咪成為焦點?

引用:
原帖由 gn2090634 於 2019-11-20 04:34 PM 發表 查看引用來源
黎緊都會去北海道
book 左間少人d 地溫泉旅館
諗住同女友去浴混谷
唔知會唔會有男人對住我女友硬
咁就要睇下你女友正唔正呀🤗

引用:
原帖由 135k246 於 2019-11-20 02:13 PM 發表 查看引用來源

咁你女伴咪成為焦點?
佢話唔多慣混浴,始終有D怕醜,最後得我一個浸

https://www.youtube.com/watch?v=pnG8TNl4wG8

去下呢 d 先至堅, 入場就冇分男女個個都剝光進行桑拿程序, 玩到尾晌泳池上水時唔少男人都硬晒.....:smile_o05: :smile_o01:

引用:
原帖由 gn2090634 於 2019-11-21 01:21 AM 發表 查看引用來源

樣唔差,細細粒 但都有d cup
唔知點解,見到有人昅佢 會有d 興奮
證明佢識享受男人,只要你接受c兄好快有3p玩

之前日本都有試過同女友私人風呂,不過得9個字,玩唔夠

引用:
原帖由 無盡幼小的甩毛 於 2020-1-2 21:15 發表 查看引用來源
之前日本都有試過同女友私人風呂,不過得9個字,玩唔夠
不過果陣落雪
個feel有D似雪地打野戰
都幾好feel

回覆 1# stgirl19 的帖子

嘩⋯⋯諗起都覺得正
真係想同樓主傾下計

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆