上一頁下一頁
發新話題

同居孕女友

收藏  |  訂閱
41  17.8k

回覆 32# 香煎性感的牛牛 的帖子

唔會啦,女人生完仔,性慾會更上另一層次

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-12-20 13:41 發表 查看引用來源
師兄有冇幫手食下奶? 近排好小見你出文 做左2件 老婆是否好唔得行?
師兄真有心仲記得我,三年生兩件,一個字"忙"
大嗰隻今年入學,細嗰隻學緊講嘢,莫講話扑嘢,打飛機都冇時間。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-12-19 02:42 發表 查看引用來源
師兄有無帶阿嫂去拍孕照,留番個紀念
有揾専業嗰啲影咗ㄧ輯,我就覺得好ㄧ般。另外我自己都同老婆影咗啲大肚寫真

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-20 07:37 發表 查看引用來源
Ching真係好厲害。後期男上入?
相反,中期男上入。六、七個月時個肚都大,但又不致於大到男上唔到。不過去到八個月後就兩回事,個肚真係好大,同埋我又怕我一時屌得太 high 時整傷我寳貝女,所以最後嗰個階段多數女上,由佢控制節奏。

恭喜樓主做爸爸. 小心你另外一半既肚呀.

恭喜樓主

回覆 35# tyau4500 的帖子

台灣比較pro, 又有可能係異地,會放D, 輕鬆些

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-1-2 03:44 發表 查看引用來源
台灣比較pro, 又有可能係異地,會放D, 輕鬆些
再有都未必影啦,而且都應該冇錢再生多個

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-12-2 23:31 發表 查看引用來源
過多幾日我得閒嘅時候會寫埋女朋友大左四五個月既故事
等緊師兄 update

回覆 40# tyau4500 的帖子

我比較好彩,有班攝影師死黨。結婚時佢地都有幫手影性感婚紗相。老婆大肚時又有影。平時一定肯,只有結婚、生仔時先容易說服佢,始終一生人一次。影大肚時都無著,用薄紗圍住,若隱若現,睇到兄弟都硬晒。經過兩次經驗到BB喂奶時叫佢再影容易得多,果次直接影大特寫,益晒班兄弟。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆