上一頁下一頁
發新話題

前緣#1,12,45,80,90,115

收藏  |  訂閱
116  15.8k

非常精彩c妹
支持你繼續寫落去
有感情。有黃係最好既文章如果可以形容下雙方既身型會再入戲d

徇眾要,又仲有時間,就寫多篇.
上篇寫開A,咁就再寫同佢既ROUND 2.
唔詳細講同佢係咩野關係,總之在公在私都有D.
特別既係3年前我地識時我18,佢就大我20,而佢係一個MIXED.

第二朝我起身時,佢已經醒左,刷緊牙,因為佢約左朋友見面.
我係入洗手間,企係佢後面,我地兩個赤裸既身體貼住.
佢轉身攬住我KISS,JJ頂住係我小腹,咁我就用手同佢講聲早晨啦.
佢同我講SORRY,因為要趕時間出去,咁我就同佢行入浴缸沖涼.
但係沖涼時,我仍然集中照顧佢JJ,
行番出浴缸後,我跪係佢前面,
望住佢問:想唔想我鍚佢呀?
佢話:,但真係會遲到.
我無理就用脷仔掃下佢龜頭,再問佢:咁我繼唔繼續呀?
佢用手放係我後腦,我知道佢想我繼續,
我將JJ慢慢放入我咀仔,而佢就用手按住我頭,開始一下一下咁頂入我咀仔度.
佢知道我含唔晒佢,所以佢都只係就住力,但我就感覺到佢JJ係我咀仔入面越來越硬啦.
就係依度我停左落黎,企番係身.佢梗係想我再繼續啦.
我笑住咁同佢講,其實我尋晚將個鐘較快左,所以佢可以有一個鐘頭既時間.
佢聽到之後就笑住咁話要罰我,將我抱起坐係洗面檯上,佢企係我雙腿間,
我低頭望住好硬既JJ慢慢咁插入妹妹度,我雙手雙腿都同時’COOL’住佢,
比佢每一下都頂晒入我身體.
由浴室到洗面檯再番去睡床,我一直都比佢插住,當我肉緊時會’COOL’到佢好緊.
到最後,佢問我:Where do you want me to cum?
我答: Everywhere you like.
佢就將JJ放係我咀仔前,接收晒佢第一份白色聖誕禮物啦.

引用:
原帖由 tomlearn 於 2019-12-26 21:09 發表 查看引用來源
你就是那晚在露台豪放萬千的師姐了。
你睇我唔到,睇我唔到.

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-26 21:09 發表 查看引用來源
非常精彩c妹
支持你繼續寫落去
有感情。有黃係最好既文章如果可以形容下雙方既身型會再入戲d
如果有下篇就再試下啦.

回覆 12# Rachel1998 的帖子

全程無套?好爽咁。。

回覆 14# Rachel1998 的帖子

加油c妹。食到好j.

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-26 21:53 發表 查看引用來源
全程無套?好爽咁。。
同佢從來都唔用Dom Dom

回覆 12# Rachel1998 的帖子

埸面寫得好detail,十分精彩,整個畫面呈現眼前,尤其末段對話。C姐你古惑啦你,較快一個鐘,等大家可以慢慢享受。
用兩三句便可以交待大家關係,乾淨俐落。唔講都唔知原來有二十年之差,但這不是問題。

回覆 17# Rachel1998 的帖子

你自己有無食藥保護好

電影"年年有今日"

主角二人出軌後,每年要風雨無阻排除萬難的在同一天相會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆