上一頁下一頁
發新話題

--"皇家貴族 "大家試過未呀 ? 正定邪架 ?

收藏  |  訂閱
125  9.0k

引用:
原帖由 winzy 於 2009-4-26 01:32 PM 發表 查看引用來源

可能算~~~~~~~
點樣可能算??!
基本已標幟呢間野係機場? 
入到去一定有機打??! [/quote]有d 係items已講明。

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-4-27 12:14 AM 發表 查看引用來源
皇室是有鬼機的
我都有去過
好像是什麼養生的
不過超貴
不建議你去
皇室假期 ???????

皇室有鬼機($500)、水立方($400)又有、東方棕泉($300)都有,<-個價係指你按摩個Plan,其實只要你去腎保健問條女都多數有架啦!
之後仲要加1-200蚊小費!又無得揀女!係要玩,點解唔出d擺明有得玩既場呢?:smile_45:

你可能同我個frd係同道中人,硬係要去正場玩邪骨!

我就情願去金碧玩!

PS 大場9成要美容師先有鬼機,普通齋按d中、日、泰機會唔高囉!

引用:
原帖由 膠仔 於 2009-4-29 08:17 PM 發表 查看引用來源
皇室有鬼機($500)、水立方($400)又有、東方棕泉($300)都有,
皇室假期同水立方 有美容咩 ?

引用:
原帖由 膠仔 於 2009-4-29 08:17 PM 發表 查看引用來源
皇室有鬼機($500)、水立方($400)又有、東方棕泉($300)都有,
金碧成日經過,但無去到,有咩介紹?同埋點樣收費?thanks!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-29 09:31 PM 發表 查看引用來源

皇室假期同水立方 有美容咩 ?
yes

引用:
原帖由 danger7633 於 2009-3-14 06:43 PM 發表 查看引用來源
我試過養生 1般都係起機 但我就試過1次試過得個技C 就地正法 ...個技C 好淫下  有興趣去試下 聽佢講 佢係小數民族 布衣族 個技C 姓朱架  我都係第3次先將佢就地正法 :smile_34:
咁就地正法要加幾錢?

引用:
原帖由 lifting 於 2009-4-29 10:41 PM 發表 查看引用來源
金碧成日經過,但無去到,有咩介紹?同埋點樣收費?thanks!
金碧本身係邪骨場 ?????????????

引用:
原帖由 momocha2009 於 2009-4-29 10:50 PM 發表 查看引用來源

yes
皇室假期有咩 ?? 新野黎架 ?? 2008年9月 -11月去過唔覺有喎 !

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-30 12:32 AM 發表 查看引用來源

皇室假期有咩 ?? 新野黎架 ?? 2008年9月 -11月去過唔覺有喎 !
ching出好多post 關於鬼鼠機喎!

又係要d乜spa乜spa,之後就有架啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆