上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-4 10:38 PM 發表 查看引用來源
4條9休假,過幾日返工,真人同照片一樣,服務公式化
指數有668?

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-10-4 12:53 AM 發表 查看引用來源
以前試過1個210叫菲菲唔知係咪佢.係就時運高V7當睇唔到,回頭是岸呀師兄,去年搵過500樣順眼指數668,,如在MZ扒房輪牌輪到保證不彈,作為人母身上或多或小會多了些記號咁啦!
Rogers兄你試果陣係幾時嘅事?
依家MZ210係小師妹喎!

引用:
原帖由 詠彩繽紛 於 2017-10-4 10:37 PM 發表 查看引用來源

我之前加左微信,佢微信名叫明珠早班9999
人地名留萬世師兄都話有
唔信既過兩日返工睇下客服
無錯!我都話記得有搵過,佢應該會再去MZ
翻工已經開始約客了!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-5 12:14 AM 發表 查看引用來源

Rogers兄你試果陣係幾時嘅事?
依家MZ210係小師妹喎!
半年前了,睇到2個號唔會戟入去望都無留意咗换人!

四條2 仆佢個街本身想約佢星期五既,
星期一開始約佢話日子遠得滯安排唔到,
星期二再約又話遠得滯
星期三約星期五應該可以啦佢又唔撚覆喇喎,到今日星期四再問多次都係冇晒反應,屌佢以後唔搵佢

4條2成日都唔返工,去華do揾mz前4條7好過,身形比4條2好,又高又靚。而且態度比4條2好,或者試mz其他紅牌

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-5 12:14 PM 發表 查看引用來源
4條2成日都唔返工,去華do揾mz前4條7好過,身形比4條2好,又高又靚。而且態度比4條2好,或者試mz其他紅牌
太郎,mz4條7離開FL,朋友圈說返Mz,她太天真,以為mz可以話來就來,走就走,若個個JS咁做,老闆怎樣管mz呀?

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-5 12:14 PM 發表 查看引用來源
她在華do乜工号?

華都係邊

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-5 12:26 PM 發表 查看引用來源

她在華do乜工号?
工號「莫非」喎
都係口場唔知咩價錢同點樣去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆