上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.3k

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-10-4 12:53 AM 發表 查看引用來源
以前試過1個210叫菲菲唔知係咪佢.係就時運高V7當睇唔到,回頭是岸呀師兄,去年搵過500樣順眼指數668,,如在MZ扒房輪牌輪到保證不彈,作為人母身上或多或小會多了些記號咁啦!
210 個ID 就咁MZ210... 加左睇睇先
500 係之前既298,生過蛋架?

引用:
原帖由 詠彩繽紛 於 2017-10-2 10:21 PM 發表 查看引用來源
233報告 矮肥妹 波不大 報666指數得366
可以唔洗試都得
朋友試左,話真係好幼,佢個指數有666以上,不過佢就真係幾令仔,唔知係咪睇人比服務啦

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-4 12:02 AM 發表 查看引用來源

搵做得耐D女都有番甘上下容人之量。什麼大雕在她們面前不值一哂

我碌大鵰咁大碌好難炸炸帝隊得入去:smile_39:

引用:
原帖由 SS000 於 2017-10-4 01:07 AM 發表 查看引用來源

210 個ID 就咁MZ210... 加左睇睇先
500 係之前既298,生過蛋架?
剛看客服2個号换人了,這2個新未試過

4條9有無師兄試過?睇佢微信幾靚女

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-4 12:02 AM 發表 查看引用來源

我碌大鵰咁大碌好難炸炸帝隊得入去:smile_39:
會唔係佢太鬆洞夠曬有余:smile_30:

引用:
原帖由 詠彩繽紛 於 2017-10-4 08:20 PM 發表 查看引用來源
你係話以前的?佢都無翻一段時間了!
有試過記憶係廿中女,樣子唔算醜身材苗條形!
喜歡服務就好啱!喜歡有揸手就唔多啱,
開放度高!

引用:
原帖由 詠彩繽紛 於 2017-10-4 08:20 PM 發表 查看引用來源
乜明珠有4條9?你話有mz服務話無喎,你在兵道看到有4條?

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-4 10:25 PM 發表 查看引用來源

乜明珠有4條9?你話有mz服務話無喎,你在兵道看到有4條?
我之前加左微信,佢微信名叫明珠早班9999
人地名留萬世師兄都話有
唔信既過兩日返工睇下客服

4條9休假,過幾日返工,真人同照片一樣,服務公式化

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆