上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

原來baby係mz導師來,教了4條1幾招花招,她說遲下跟baby學多幾招。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-2 02:45 PM 發表 查看引用來源
原來baby係mz導師來,教了4條1幾招花招,她說遲下跟baby學多幾招。
有個2222聽講話幾好

233報告 矮肥妹 波不大 報666指數得366
可以唔洗試都得

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-2 10:04 PM 發表 查看引用來源

有個2222聽講話幾好
4條2比較高,有少少肉,性格比較高豆,我就一次唔會再試,一來就做服務,30分鐘一個唔同其他紅牌,當正個客係vip咁服務,試其他紅牌好過

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-2 10:34 PM 發表 查看引用來源
4條2比較高,有少少肉,性格比較高豆,我就一次唔會再試,一來就做服務,30分鐘一個唔同其他紅牌,當正個客係vip咁服務,試其他紅牌好過
邊個紅牌可以[當正個客係vip咁服務]?推介黎下次試下

3條5同1仔對客態度好好,外形都ok,唔扒,268身材態度都好,不過外形有d土味

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-2 11:03 PM 發表 查看引用來源
3條5同1仔對客態度好好,外形都ok,唔扒,268身材態度都好,不過外形有d土味
3條555互動性最高,樣唔錯,缺點波细兼黑提、1仔第2位,268身材最好,可惜樣唔得,由其眼晴附近多皺彼,所以用太陽眼镜遮蓋。

1 仔由FCW過黎,輯水照影得好靚

想問下各位210 同 500 有無comment? 咩指數呢?

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-2 02:45 PM 發表 查看引用來源
正呀我終於都約到baby喇不過要到9/10、希望到時唔好話親戚到要放假啦,

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-2 10:34 PM 發表 查看引用來源
2222 難約點都要試下,可能果日佢心情靚呢?試過佢既師兄,想問下2222有冇車輪同埋鑽鑽?我約左佢6/10

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆