上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
55  4.7k

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 08:30 AM 發表 查看引用來源

777兄,前天john兄出簡單報告中高中。我朋友約都364。如果技師唔係666,又點比666給你。
我睇咗以下報告話3通的

PART 2回来后先把灯关上
细心帮我除衫裤..之后自己解甲.
我已经忍不住,
偷偷转身望, 美乳在前,手又怎能不动,
她说.慢慢来.先帮我BALL推先...
上下来回爽!皮肤好滑!!左右两边锡我耳仔...
果一刻,真系好有FEEL好HIGH
之后落油帮我推PAT PAT
手法可以用无得输黎形容!
有学过跟无学过有明显分别.
就是有一套按前列腺的手法.
慢慢推慢慢推男人养身保健
她说之前跟一个盲人师传学过
原来她对这方面都有研究相当有惊喜!!!

忍左咁耐.到我出手.拉渠过黎..
顺利考到车牌..仲有息收添...有FEEL
中路锡到渠系度叫...
一摸下路..底底都湿左...女人果然是敏感的动物!!  
温柔的探到水源
之后一边车一边探水源
最后重车下....喷出5 ML泡沫!!!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 09:08 AM 發表 查看引用來源

我睇咗以下報告話3通的

PART 2回来后先把灯关上
细心帮我除衫裤..之后自己解甲.
我已经忍不住,
偷偷转身望, 美乳在前,手又怎能不动,
她说. ...
我的性格是不會說真與假報告,但我想講點解這麽多師兄密我和HA叔過料。哈哈哈!

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 09:12 AM 發表 查看引用來源

我的性格是不會說真與假報告,但我想講點解這麽多師兄密我和HA叔過料。哈哈哈!
唔知道你有冇發現,我和其他師兄的報告在這里出完,第二日就會出現到某些論壇上

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 09:19 AM 發表 查看引用來源
唔知道你有冇發現,我和其他師兄的報告在這里出完,第二日就會出現到某些論壇上
HA叔和你報告都會在第2天放係大陸討論區。我份報告就無放。可能你地在香討是出名帖主。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 09:39 AM 發表 查看引用來源

HA叔和你報告都會在第2天放係大陸討論區。我份報告就無放。可能你地在香討是出名帖主。
祗不過D公司揾人出報告,係寫得誇大小小,我理解,對我來講,冇所謂,試得女多,梗會有好野食既。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 10:07 AM 發表 查看引用來源

祗不過D公司揾人出報告,係寫得誇大小小,我理解,對我來講,冇所謂,試得女多,梗會有好野食既。

我經常都會對指數,好似#96。低指又保守,邊會有466。看看,笑笑,又一機。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 10:16 AM 發表 查看引用來源

我經常都會對指數,好似#96。低指又保守,邊會有466。看看,笑笑,又一機。
兑之后生靓女就预咗指數低便唔會失望

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 10:26 AM 發表 查看引用來源
兑之后生靓女就预咗指數低便唔會失望
我約技師,030就寫030。不會理報告是否666。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 10:33 AM 發表 查看引用來源

我約技師,030就寫030。不會理報告是否666。
同你一樣,JC比幾多,我就如實報告,希望大家多D交流才食到好野

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 10:43 AM 發表 查看引用來源

同你一樣,JC比幾多,我就如實報告,希望大家多D交流才食到好野
我知的都和你們交流。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆