上一頁下一頁
發新話題

大陸既dJ服務員,算唔算係小姐

收藏  |  訂閱
97  5.3k

引用:
原帖由 ~型英帥靚正~ 於 2009-5-26 12:37 PM 發表 查看引用來源
同埋你地會唔會抽佢地水?
我有個長註廣州o既 friend 就試過.....系 k 房唔點 囡囡....專抽 公主 水.......有次 底底 都除左系甘摷...........唉....公主就慘

問下俞琤喇!:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-5-27 10:24 AM 發表

I bet one billion with condition

場地你揀,DJ我揀,摸到手仔當你贏   
手仔有幾難摸??
波仔就難少少.........

引用:
原帖由 ddtiou 於 2009-5-28 05:14 AM 發表 查看引用來源

手仔有幾難摸??
I bet 5 DJ trips with condition

場地你揀,DJ我揀,摸到手仔當你贏

引用:
原帖由 ddtiou 於 2009-5-28 05:14 AM 發表 查看引用來源

手仔有幾難摸??
我都覺得係:smile_o10:

引用:
原帖由 解碼 於 2009-5-26 09:08 PM 發表 查看引用來源
過來人的經歷話你知唔好信到足
dj同d雞妹妹好熟嫁,有冇part time做g都成問題
同埋dj好open下,由於見男人的機會多,好多時拖幾件仔都唔奇
我以前條dj女的優點就是冇問我拿過錢,
缺點是大話精一個.好在其他我唔多 ...
你當以前條女連雞都不如

引用:
原帖由 20888 於 2009-5-26 10:41 PM 發表 查看引用來源
大多數DJ根本就系俾人感覺高級D既雞, 只要你花多D時間和金錢, 通常都可以有下文, 試過俾$2000個所謂從不同客人出街既DJ, 咪一樣可以去開房!
又多一個老襯

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-5-29 02:38 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係:smile_o10:
貢係啦殺手:smile_38: :smile_38: 又唔見我拖到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆