上一頁下一頁
發新話題

知性女秘書日誌 #38 #90 Part3

收藏  |  訂閱
95  58.7k

:smile_40:好正, 仲有冇其他呀.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Delarskitten 於 2019-10-31 04:12 PM 發表 查看引用來源
小弟前後係香討都十零年,近幾年先接觸引版,一直都係齋睇姐。
今次第一次想分享下近排既艷事,就開左新ac啦,舊ac好多朋友知,背景有D長希望大家睇落去啦。

小弟今年廿中左右,可以叫我做D,有個拍拖一年既女友,無性,係一間中資大公司工作,做行政兼任老闆秘書,經常出差,亦會遇上各種形式既人。
今次既女主角係Fiona,F小姐,佢係近排同某外國公司合資項目既老細既秘書,係個女強人,三十中左右,辦 ...
師兄要定時update先得喎~~

食左先算

夠晒淫,師兄爽YY啦

引用:
原帖由 ~小~露~寶 於 2019-10-31 08:44 PM 發表 查看引用來源
我都有一個女奴 係靚女淫秘密。 比我訓練到乜都夠膽死玩。仲比好多人玩過
咁我又無當人地女奴 不過收奴係幾有征服感既 太多人玩過我會有抗拒:smile_42:

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2019-10-31 07:03 PM 發表 查看引用來源

我呢D粗人,書又讀得少,出來做野才知道文職工作先多女食.擔擔抬抬全部麻甩佬,你點會明白
我好多麻甩佬Friend都有個靚老婆:smile_34: 佢地都係三行地盤果D

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-10-31 08:43 PM 發表 查看引用來源
寫得幾過癮,期更多
小弟文筆麻麻 望見諒 有時間會出新:smile_30:

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-1 01:11 AM 發表 查看引用來源

好懷念俾人吸爆
重要補多句:要攪到你無晒貨先得

往事只能回味
之前試過好多對手 係得佢吸得爆我 搞到我都勁鍾意同佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆