上一頁下一頁
發新話題

我相信佢應該好淫

收藏  |  訂閱
115  15.1k

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-1-7 11:33 發表 查看引用來源
我著裙從來都唔會打底
除非條裙好透啦
女仔?

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-1-7 11:53 發表 查看引用來源
你想睇到有底底定冇底底先?
可能想睇到你著t back

回覆 11# phowong 的帖子

有時佢係男角黎架。。

回覆 6# Sexstoree 的帖子

我記得中學果陣已經無打底,記得夏季校服連身裙係白色,薄ee 入面齋著底裙,喺陽光下啲friend成日話睇到哂嘜色,問我仲嘜唔怕蝕底。
不過果陣時番學 多數都係著學生妹白色既爸爸底底,我又接受到喎。

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2020-1-7 12:40 發表 查看引用來源
我記得中學果陣已經無打底,記得夏季校服連身裙係白色,薄we 入面齋著底裙,喺陽光下啲friend成日話睇到哂嘜色,問我仲嘜唔怕蝕底。
不過果陣時番學 多數都係著學生妹白色既爸爸底底,我又接受到喎。 ...
我諗大家想知妳今日咩色多過中學 lor, 我估今日應該係粉色系列 🤩🤩

回覆 8# 出軌無罪 的帖子

又唔好咁講!我比較鍾意著裙多D

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2020-1-7 12:40 發表 查看引用來源
我記得中學果陣已經無打底,記得夏季校服連身裙係白色,薄ee 入面齋著底裙,喺陽光下啲friend成日話睇到哂嘜色,問我仲嘜唔怕蝕底。
不過果陣時番學 多數都係著學生妹白色既爸爸底底,我又接受到喎。 ...
學生時代,唔係好興點熱都著件冷衫咩

引用:
學生時代 你有咁純情? 著白色?🤣

回覆 15# jfcs123 的帖子

有無留意小妹今朝更新?淡粉紅色🤪

回覆 13# 出軌無罪 的帖子

其實大部分時間係女角黎既😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆