上一頁下一頁
發新話題

人生就像去厠所,盡了力卻放了屁

收藏  |  訂閱
400  13.0k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-9 17:48 發表 查看引用來源
擺喺三煞位,即刻冇事😬
都有諗過係咪風水問題😂
呢個時勢竟然有咁多野做,好出奇

引用:
原帖由 kelly17 於 9/6/2021 20:16 發表 查看引用來源
都有諗過係咪風水問題😂
呢個時勢竟然有咁多野做,好出奇
除咗唔識幫人整容之外,阿星都識少少扮代表嘅風水,成個格局就係“唔做唔知身體好,越做越覺做唔到”嘅“白做”格,今年下半年每日都要做少少嘢嚟保平安:揾一個成日話自己樣正常或者稱呼自己粗長大隻男,然後叫佢企喺個厠所上面做倒立,每日做三次每次八個鐘,將個頭插入厠行入面,冲個厠,就能夠舒筋活絡,百病不侵,功德完滿😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-9 20:48 發表 查看引用來源

除咗唔識幫人整容之外,阿星都識少少扮代表嘅風水,成個格局就係“唔做唔知身體好,越做越覺做唔到”嘅“白做”格,今年下半年每日都要做少少嘢嚟保平安:揾一個成日話自己樣正常或者稱呼自己粗長大隻男,然後叫佢企喺個厠所上 ...
每次八個鐘⋯⋯腦充血架喎😂

引用:
原帖由 kelly17 於 9/6/2021 21:06 發表 查看引用來源
每次八個鐘⋯⋯腦充血架喎😂
好過佢小弟弟充血,幫咗阿嘉理之餘又幫到佢啲血流番入腦幫助思考,一舉兩得😬

人生最怕冇人賞識,
自己感覺庸庸碌碌,
冇一兩個知己好友,
只有生存而冇生活。

阿星呢度寫下故仔,俾大家分享下一啲趣事,返工之餘可以會心微笑,令到繁忙嘅一日可以有個放鬆嘅機會:

上廁所

有一位男士坐在一台最先進的豪華噴射客機上突然肚子劇痛要拉肚子,但所有的男士專用廁所都客滿。

他實在憋不住了,於是跟空中小姐拜託,讓他用一下女生廁所,空中小姐有點為難,但還是答應讓他去上,還很擔心一再交待他不要碰任何東西,拉完肚子就趕快出來。於是他急忙進去女生廁。

當他拉完後,發現馬桶旁有三個按鈕,分別寫著HW、HA、ATR他很好奇,這麼先進的廁所一定有什麼特別之處,但又想起空中小姐的叮嚀。不過,還是很好奇,於是按了第一個HW鈕。

咦!竟然從後面噴出清潔屁屁的熱水。好棒喔!原來是Hot Water之意思。

他心想,那HA就是Hot Air囉!果然按下鈕後,送來徐徐熱風。

那ATR到底是什麼意思?應該是更棒的服務吧!於是他按下第三鈕,突然一陣劇痛,眼睛發黑暈眩過去……………………

當他醒來時已在醫院,護士小姐面色凝重的看著他說:「先生,我手上拿的是你的老二,我把它放在你的枕頭旁!」「哇哇哇!怎會這樣?」他大叫:「我不是在上廁所嗎?怎麼會這樣?」「先生,你誤觸了ATR鈕,那是~Automatic Tampon Remover,衛生棉條自動拔除器。」

好奇心殺死小弟弟,死未😬

早晨星爺😊😊😊😊😊😊

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 07:44 發表 查看引用來源
人生最怕冇人賞識,
自己感覺庸庸碌碌,
冇一兩個知己好友,
只有生存而冇生活。

阿星呢度寫下故仔,俾大家分享下一啲趣事,返工之餘可以會心微笑,令到繁忙嘅一日可以有個放鬆嘅機會:

上廁所

有一位男士坐在一台最先進的豪華 ...
好慘呀😂

引用:
原帖由 kelly17 於 10/6/2021 09:18 發表 查看引用來源
早晨星爺😊😊😊😊😊😊
早呀嘉理,今日大家一齊努力😬

引用:
原帖由 kelly17 於 10/6/2021 09:18 發表 查看引用來源

好慘呀😂
好奇係要付出代價嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 10:24 發表 查看引用來源
早呀嘉理,今日大家一齊努力😬
又過左個上晝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆