上一頁下一頁
發新話題

認真問,係咪女仔中意俾人SM

收藏  |  訂閱
140  8.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-1-6 09:54 AM 發表 查看引用來源  

叻叻
我都些牙一下 聖誕同吾皇出o左去外遊:036: 咁前一晚就拎埋行李去佢屋企訓方便第二朝一齊出門囉
食完飯返上樓先服侍一下佢, 俾佢安住梳化自己跪o係面前幫佢口爆,
預o左爆完之後係會有下文所以 ...
娘娘講得好啱,皇上系玩家,其實奴婢可以算系識享受嘅嘆家呀!哈哈!

皇上以一招去鞭用籐條,咁樣奴婢就冇哂怕痛心魔囉。

真系籐條比鞭仲叻叻,打到個Pat 度真系痛到好似被刀割咁,(可能幼籐條更厲害吧。)仲比啲鞭痛得耐。

個啲聲、同個啲痛系鞭無法比較。娘娘愛上籐條,娘娘真叻!

一次的籐條酷刑,就讓奴婢愛上,仲好笑到被打左十幾二十籐之後,皇上玩pat pat ,玩腳尖....還在被綁到成只粽咁嘅奴婢,都可以high 到尿左,真系羞死......

皇上中意大閘蟹,遇上奴婢這只超級臭蟹,皇上就更能够施展扎蟹技術。

今年第一日,奴婢着上小童芭蕾舞鞋冧皇上,由皇上親手同奴婢着,鞋就細左好多,又尖又窄,皇上將奴婢臭蟹腳拗彎,才能將鞋踭着上綁緊。

奴婢嘅腳尖誇張咁拗到去腳踭度,好似折埋左咁。

攞命咁束住對腳,馬上就劇痛陣陣,真系痛到阿媽都唔理奴婢了。

奴婢就系中意咁樣痛法,其實系痛得好high,可以痛好耐。 就如娘娘咁,中意籐條打嘅痛一樣,越痛越想個只.....

結果,皇上就向奴婢施展籐條打pat pat,等奴婢個pat pat 分散下臭蟹腳嘅劇痛囉。
經過幾日嘅死忍爛忍,奴婢只臭蟹腳已經屈服左小童芭蕾舞鞋淫威,安安靜靜的貼服哂!好開心呀!
以後,奴婢只臭蟹腳就更細更尖,好靚呀! 哈哈!自我陶醉…...

仲有,皇上梗系同奴婢開年啦!

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-1-9 02:46 AM 發表 查看引用來源  

世上有太多種美 即使胸形都有太多種,上胸脹還是下胸大好?軟還是實淨妙? 沒有一個標準 你為自己的腿感到光榮,是非常好的事 男人除了愛美乳美貎,美眼美股進入的結實感及反應,樣樣也重要,靚,當然是好 =) ...
以前,成日听到話啲男人出去玩女人,其實玩女人系好好吖……
有啲女人,就好似妹妹咁,系超中意比男人玩個只。
以前就唔知,自從妹妹束細左對腳仔……才知道就一對腳仔都有好多種玩法!
而妹妹就中意老公玩腳多過玩胸囉。

用尼d 爽

附件

奴婢嘅腳尖誇張咁拗到去腳踭度,好似折埋左咁[/quote]

唔那係呀...
仲勁過清朝果D紮腳?
我真係唔敢玩, 籐條皮鞭間尺打都得, 紮到咁我硬係覺得以後會有手尾跟

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-1-9 01:23 PM 發表 查看引用來源 奴婢嘅腳尖誇張咁拗到去腳踭度,好似折埋左咁
唔那係呀...
仲勁過清朝果D紮腳? 我真係唔敢玩, 籐條皮鞭間尺打都得, 紮到咁我硬係覺得以後會有手尾跟 ... [/quote] 奴婢對腳仔變左形lu,長期着芭蕾舞尖頭鞋,四只腳趾仔已經屈到腳板底,成只腳仔又瘦又尖。
隨便放到枱面,腳尖都貼到枱面,腳踭拗前左。腳尖同腳踭被短短的小童鞋扯到腳心夾埋一條罅(腳心窩又深左咯),真系好靚呀,奴婢就系中意咁嘅靚法。
娘娘話扎到咁,日後會有手尾...…
咪要照顧同多啲呵護下對腳仔囉!小腳女人嘛!
其實扎腳都幾好呀!只腳仔又細只,又尖,又軟....
玩小腳點好玩,奴婢就唔知,但系被玩腳仔有幾好玩,奴婢就好清楚:
除左對鞋,一對光滑滑嘅雪白腳仔,皇上用兩只手指揸住奴婢嘅小腳趾,就咁稱下稱下,奴婢都high 癲床癲蓆......
咁樣是奴婢想要的。

娘娘中意享受籐條打腳板底。
好提議呀:
皇上玩奴婢腳仔時,會用御手逐只逐只腳趾仔扳開嚟玩,奴婢都high 到叫生叫死咁,撩下個腳心,都想尿尿咁......要夾到對腳緊緊…
咁樣,經常氹到龍顏大悅,狂抽奴婢就唔使多講。
如果:
皇上扳開奴婢幾只腳趾仔,用幼籐條系奴婢嘅腳心窩度揩下揩下,等奴婢high  到大叫時,突然一野fit 落去…… 哇!
諗下諗下,奴婢真系想死呀………
娘娘提議真高明呀!不愧系用刑高手,奴婢賜哂娘娘,聽哂娘娘話,請娘娘再諗多啲古靈精怪嘅酷刑懲罰奴婢吧!
請娘娘多啲分享下籐條打腳板嘅酷刑,等皇上同奴婢開年。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2020-1-10 11:31 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

唔那係呀...
仲勁過清朝果D紮腳? 我真係唔敢玩, 籐條皮鞭間尺打都得, 紮到咁我硬係覺得以後會有手尾跟 ...
奴婢對腳仔變左形lu,長期着芭蕾舞尖頭鞋,四只腳趾仔已經屈到腳板底,成只腳仔又瘦又尖。
隨便放到 ... [/quote]
籐條打腳板比較少玩啦其實, 我最中意都係伏o係度被打patpat o既美感 :084: 姿勢sexy 好多嘛
除非係佢刻意表明, 咁o既話我會二話不說咁伸出o黎準備囉, 因為鞭打好多時都係我提出或者示意可以打,
但我更想o既係佢自己想到在先然後要我配合, 咁先係真正o既被虐嘛:071: 我提出o既頂多係自虐
除此以外就係訓練, 即係無意義o既鞭打, 純粹為鍛鍊忍痛能力,
一開始講好打patpat n籐, 比如話最後5籐太痛受唔住可以換地方 (就係換到腳掌),
但換地方要 x4 即係再打20, 開頭5鞭係欠落o既債,
翻一倍因為未打過o既地方可以承受痛楚o既能力本來就高d, 做番同原先如果繼續打落patpat度o既疼痛,
然後再翻一倍作為忍唔住痛要提出換受刑部位o既懲罰
呢個講緊只係一邊o既腳掌, 果20籐如果打淨 8籐又鬼殺咁嘈要轉另一隻腳,
同樣要再 x4 即係另一隻腳板 32籐, 要換返去patpat又將淨低o既再 x4
我中意主人對我好嚴格, 冷靜又冷酷咁對我, 用強而有力o既臂彎俾我最難忍受o既痛苦 :027:

其實仲有一個地方, 受刑o既性感度最低但痛苦程度最高o既, 就係大脾
兩三籐打落o黎真係hold唔住叫出o黎:122: 屁股平均o黎講可以忍到6-8籐先叫出聲 - 如果命令係要我安靜o既話
大脾真係堅難忍, 雖然姿勢唔sexy但恐懼感好強因為就o係面前望住自己被打:071:
而且只有冬天可以玩因為夏天我仲要著短裙:025:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-1-13 09:01 AM 發表 查看引用來源  奴婢對腳仔變左形lu,長期着芭蕾舞尖頭鞋,四只腳趾仔已經屈到腳板底,成只腳仔又瘦又尖。
隨便放到 ...
籐條打腳板比較少玩啦其實, 我最中意都係伏o係度被打patpat o既美感 :084: 姿勢sexy 好多嘛 除非係佢刻 ... [/quote]

着左成十日又細又窄細鞋,啱啱先習慣左啲,皇上就嚟懲罰奴婢了!
皇上綁住奴婢雙手,手臂都綁緊,奴婢着住對細鞋,被皇上拖住系個廳行,話要馴練下奴婢對腳仔咁話。
行下行下,皇上就突然攞出籐條打奴婢pat pat,,好痛呀!早幾日先打完pat pat,梗系痛啦!
奴婢就求皇上打過第度,皇上就揀大腿,小腿打,特別系小腿,奴婢腳仔又細,走又走唔到,跳唔跳唔到,左避右避,手又被綁住檔唔到,屈左系腳板底嘅腳趾仔都痛哂....
真系成只腳由大肶痛到落腳趾呀!
娘娘都試下:着對超高幼踭鞋,被打小腿嘅感覺都好  high 㗎。
奴婢就冇娘娘咁勇敢,打得勁,打爛個pat pat....唔知點算。
奴婢就中意多啲打,密密咁.....

引用:
原帖由 美白女孩 於 2020-1-14 01:30 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
着左成十日又細又窄細鞋,啱啱先習慣左啲,皇上就嚟懲罰奴婢了!
皇上綁住奴婢雙手,手臂都綁緊,奴婢着住對細鞋,被皇上拖住系個廳行,話要馴練下奴婢對腳仔咁話。
行下行下,.....
呵呵呵~~ 勇敢係自細鍊成o既:071:
就算未曾愛上甚至仲未知道咩叫被虐, 俾人打其實都唔係好怕o既
即將被打果陣當然會緊張, 但我唔似身邊其他小朋友一樣俾老師寫o左手冊知道返屋企要捱籐條就會成日悶悶不樂:084:
有好幾次仲好主動 (其實係同老豆老母嘈緊, 我覺得自己被誤會但講唔清, 佢死都咬定係我錯)
好嬲又好唔服氣咁自己拉低條褲扒底 "要打你咪打我囉! 反正咩都係我錯o架啦" 咁
有次仲自己攞籐條之後擲o係佢地面前再除褲, 諗番都覺得自己型, 型得o黎又有d 柒 :095:
至於打爛patpat 應該係唔會啦:084: 用籐條正常咁打要損都唔係咁易,
我間中都會受訓果陣中場抖抖, 20籐之後停落o黎食支煙:071:
休息係為o左走更遠o既路嘛, 抖果陣d 紅痕現晒出o黎, 抖完之後繼續打返落頭先d腫痕,
第一籐就痛到嗌出o黎, 並唔係一般o既難受, 但完成埋第二回合 (第21-40籐)甚至第三回合 (41-60籐)果種成功感好正

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-1-15 08:56 AM 發表 查看引用來源  

呵呵呵~~ 勇敢係自細鍊成o既:071:
就算未曾愛上甚至仲未知道咩叫被虐, 俾人打其實都唔係好怕o既
即將被打果陣當然會緊張, 但我唔似身邊其他小朋友一樣俾老師寫o左手冊知道返屋企要捱籐條就會成日悶悶不樂:084:  ...
越痛越怕,又越想嘅滋味系試過才領悟到。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2020-1-15 02:16 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

越痛越怕,又越想嘅滋味系試過才領悟到。
呢d叫做痛著愛, 笑著吻:027::071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆