上一頁下一頁
發新話題

一個改變我對女性觀感嘅ons 對象 更新#32 #65

收藏  |  訂閱
128  19.7k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-1-31 13:17 發表 查看引用來源
奶耳仔孔,我覺得好核突,毛管棟,佢成條舌轉來轉去,但係佢話好多女仔都鍾意個喎!
我發現奶耳仔應該奶周邊, 奶個耳仔窿就真係有d唔衛生嘅

引用:
原帖由 timmy0354 於 2020-1-31 13:23 發表 查看引用來源
我發現奶耳仔應該奶周邊, 奶個耳仔窿就真係有d唔衛生嘅
我比較覺得肚臍好d

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-31 13:27 發表 查看引用來源
我比較覺得肚臍好d
你無睇過d片咩, 其實肚臍都...

引用:
原帖由 timmy0354 於 2020-1-31 13:29 發表 查看引用來源
你無睇過d片咩, 其實肚臍都...
????
唔明

正當我嘅目光放係龍根磨下個洞口, 心入面就諗緊套呢個問題嘅時候

原來Y小姐已經唔知係邊度變左個套出黎, 而且拆緊

Y: 呀...唔好咁心急住, 上埋套先...啦

我: 就係等緊妳幫我帶呀, 妳唔幫我帶就直接入ga啦

我一邊講一邊扮想用龍根推開佢唯一防線嘅時候, 佢已經忍住快感幫小龍上左套

Y小姐隻手一離開小小, 我就即刻推開溫室前面唯一一道嘅大門

Y: 呀..喂呀<- 佢個呀字都未講完, 已經一下盡根入哂Y小姐嘅窿度

佢成個身震左幾下, 用手輕輕拍一拍我: 衰人

我停左一陣, 諗住等Y小姐回一回氣再慢慢開始個時, Y小姐已經搶先一步不停咁坐我

但同時, 有種好舒服嘅感覺, 有好多女仔都做唔到個樣野就係, 點樣坐 同埋 坐緊嘅時候點樣唔將d力壓哂落男方嘅骨上面

舒服就係Y小姐真係好識按住條J型黎坐, 令到被佢坐住嘅我嘅龍根唔會有俾野拗後嘅壓力

講就好似好簡單, 但實際上好多女仔都唔識做, 唔想做, 唔願意做

男方就只有盡量打斜頂黎舒緩番個種痛楚, 各位女士, 妳知唔知其實係呢方面我地好辛苦同好痛ga?

如是者, Y小姐坐左5-6分鐘左右已經好累, 而我就叫佢訓哂落黎我頂佢

Y小姐好小心翼翼咁訓落我度, 當時嘅我一手攬住佢訓落黎, 順便一路濕吻一路頂

Y嘅叫聲通過我把口再到我對耳, kiss左陣佢都頂唔住放聲大叫

Y: 呀...快d, 我... 就....高

我: 高咩呀? 聽唔到呀

Y好大聲) 衰...人....我話....我就...高

聽到呢度我決定捉住佢白滑無暇嘅patpat, 加速加到最盡

Y: 到啦....停呀...喂...停....呀

係都鐘意係呢個時候大大力插多20下先俾對方休息嘅我, 聽到Y嘅叫聲差d忍唔住走火, 所以即刻掹左出黎

Y小姐d水好似熄唔緊水喉咁, 不停咁滴係我肚皮度

而Y小姐個身不停咁震, 令我確信佢真係高潮左一次

可能飲左酒, 把心一橫唔俾Y小姐休息, 直接將Y小姐推落床, 然後即刻用男上插入

Y: 你...俾我...抖一...抖...先啦喂

我無出聲, 反而愈黎愈大力

Y: 喂呀.... 停一陣....先啦...

我真係停左一停, 但只係因為我想儲好力然後一插到盡

本身因為我停左3秒到以為可以休息一陣嘅Y, 俾我呢下儲力插嚇左嚇

Y: 呀.......屌你咩咁大力

我: 妳話要抖陣ma, 咪俾妳抖左陣囉

Y: 我唔制, 依家唔抖啦, 快d俾我

我即刻掹左出黎, 又用條龍根係度磨, 順便好好欣賞下Y小姐個閪

我發現, Y小姐嘅閪毛收到好短, 尤其係個窿邊同屎眼邊幾乎剃得靚一靚咁

個人好鐘意白虎, 以前有個ex係白虎我就一定lick一次先會俾龍根慢慢插

但係由於係ons, 我冇咁做到, 依家諗番起都有少少後悔

Y: 唔好...引...我...我要....你...屌...我......呀

留意番, 呢個呀字好大聲, 因為我又大大力咁一插到底左一次

但今次我冇停到, 盡我能力咁3下細3下大咁插

插左陣, Y已經唔再理有冇看更會行過聽到, 大大聲咁叫

Y: 俾我啦....大力d...快d呀

我決定唔再留力, 都唔再hold住精關, 雙手抬起Y對腳黎插

好快我就忍唔住同Y講: 我射啦, 想唔想要我d精?

Y: 想... 我....好想...要, 射俾我....

就係就黎射個刻, 我掹出黎除左個套, 向住Y小姐塊面射

Y小姐想避但係避唔切, 成塊面包括左眼都有d

射完之後我冇即刻清理, 望住Y 塊遍佈精嘅面, 係度發呆

Y因為個口邊都有d精, 所以講野好含糊

Y好似邊食邊講嘅聲) 唔好望啦, 拎紙巾俾我啦

我: 咁d 紙巾係邊至得ga?

Y: 係你右手面呀, 快d啦

我拎到紙巾之後冇直接遞俾Y小姐, 反而用d紙巾扮抺但係其實係幫緊我d精平均咁搽係Y塊面咁

Y: 咦呀, 你唔好再搽啦, 你俾d紙巾我自己黎呀屌

跟住我就遞左盒紙巾俾佢自己拎

大家清理好就坐低食左枝煙, 食完我就走左

第二日我有send message 俾Y小姐, 但佢已經冇再覆我lu

後記:

Y小姐 200磅其實都可以好靚, 好有吸引力, 技術體貼到我諗得2-3個對手係試過咁好

同時呢件事改變左我對肥妹嘅睇法, 依家甚至鐘意搵肥妹做女朋友多過瘦妹

不過, 相處最後都係睇性格, 性格唔岩真係經唔到咩風浪ga, 唉

引用:
原帖由 timmy0354 於 2020-1-31 15:53 發表 查看引用來源
正當我嘅目光放係龍根磨下個洞口, 心入面就諗緊套呢個問題嘅時候

原來Y小姐已經唔知係邊度變左個套出黎, 而且拆緊

Y: 呀...唔好咁心急住, 上埋套先...啦

我: 就係等緊妳幫我帶呀, 妳唔幫我帶就直接入ga啦

我一 ...
好詳細喔!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-1-31 16:04 發表 查看引用來源
好詳細喔!
多謝師姐, 妳好捧場wo

引用:
原帖由 timmy0354 於 2020-1-31 16:14 發表 查看引用來源

多謝師姐, 妳好捧場wo
睇下你post😊
你條鳩好長架!!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-1-31 16:16 發表 查看引用來源
睇下你post😊
我都有睇過妳post呀, 不過睇完就知自己無機會試下師姐妳

你條鳩好長架!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆