上一頁下一頁
發新話題

6年後相遇-的最後篇P.20完結篇.更新#9#63

收藏  |  訂閱
224  51.8k

好正既分享,雖然唔知咩原因你地分開,不過都係一個好既回憶黎

引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2020-2-3 02:13 發表 查看引用來源

其實中間六年我地係失聯,冇搵過對方
係我之前出po,佢先相認返我

或者你有興趣,我搵日打出黎
有無陌生嘅感覺??隔半年無見....我都會變返當初第一次見嘅時候咁怕醜..  妳張相點影?唔似師兄渣機

引用:
原帖由 火霜 於 2020-2-3 02:23 發表 查看引用來源
好正既分享,雖然唔知咩原因你地分開,不過都係一個好既回憶黎
算唔算遺憾??總之點都好....分開時唔好鬧交..唔好爛尾...

引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2020-2-3 02:01 發表 查看引用來源
因為 大家都肚餓,,本身打算訓半個鐘就落去食野.............點知訓過左時間..

我慢慢半醒....同C 講,我沖涼先...點知C叫我等埋佢..好啦,咁我灘多陣,,

點知一轉身,,,,C已經含住我個LIN 頭.....再一次係LIN 頭上打轉 ...
絕對要點讚啦小妹。同男友要幸福啊。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-3 02:28 發表 查看引用來源
算唔算遺憾??總之點都好....分開時唔好鬧交..唔好爛尾...
我相信每段關係都會有佢完結既一日,師妹同c先生難得6年後都仲可以遇見返同埋黎左咁多q,都已經算無遺憾掛(當然我地唔係當事人都只可以估估下)
同埋師妹一次過post幾篇連埋相出黎,應該都唔係鬧交收場既,如果唔係就直頭唔post啦(都係果句,我地唔係當事人都只可以估估下)

回覆 200# 馬交胖妞 的帖子

好想睇多D師妹既故仔, 有時候前文後理成個故事比只係性愛部分更吸引, 更引人入性XDDD

咁C 知唔知個次係會最後一次既見面?

睇到我都有曬反應...加埋相真係好正....
希望間唔中都同我地吹水啦....唔好走
引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2020-2-3 02:13 發表 查看引用來源

其實中間六年我地係失聯,冇搵過對方
係我之前出po,佢先相認返我

或者你有興趣,我搵日打出黎

引用:
原帖由 janchino 於 2020-2-3 11:42 發表 查看引用來源
咁C 知唔知個次係會最後一次既見面?

睇到我都有曬反應...加埋相真係好正....
希望間唔中都同我地吹水啦....唔好走

佢唔知啊,係say goodbye 之後我再v7佢
其實大家都好唔捨得

我未死。。。仲可以吹水既🤣

引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2020-2-3 12:38 發表 查看引用來源

佢唔知啊,係say goodbye 之後我再v7佢
其實大家都好唔捨得

我未死。。。仲可以吹水既🤣
咁都好D ... 我其實都係呢度做左CD Rom 好多年...見到你d 文同相真係好正... 宜家人唔多你都走埋就

馬交師妹既事都好吸引人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆