上一頁下一頁
發新話題

開會的挑逗

收藏  |  訂閱
142  18.3k

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-6 08:54 PM 發表 查看引用來源

佢係你嘅sp嚟架:smile_35:
no woo....................................

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-12-5 11:57 PM 發表 查看引用來源
我個日同我個老闆出去開會,因𤔡他個秘書病在所以我就替她去開會,去到個個公開個會議室細我地公司一半有多,大家就坐得好埋,好貼切;我個日係穿在條迷你裙同黑色絲物,個會係又長又悶,可以講係馬拉松式會議,係我有小小眼 ...
佢咁PK既:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-6 08:56 PM 發表 查看引用來源
貢啱呀!蘋果妹我哋又見啦!

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-12-6 08:45 PM 發表 查看引用來源
他不是我老闆呢架...................................
你唔係寫你老闆摸你咩?:smile_35:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-6 08:57 PM 發表 查看引用來源

貢啱呀!蘋果妹我哋又見啦!
成日都咁啱架啦

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-6 08:56 PM 發表 查看引用來源
都幾pk架..............................

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-12-6 08:55 PM 發表 查看引用來源
no woo....................................
甘你都忍得到...吾報警都屈錢la:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-6 08:58 PM 發表 查看引用來源
   成日都咁啱架啦
你夠鐘閃啦!:smile_38:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-6 09:00 PM 發表 查看引用來源

你夠鐘閃啦!:smile_38:
88:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-6 09:02 PM 發表 查看引用來源
  88:smile_43: :smile_43:
蘋果妹拜拜啦!:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆