上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.9k

有冇賽後報告睇下...

Shinglee + KWC2003倆位師兄

記得我地嘅約定,不是去凡X賽,錦X,X魅,就係試吓豪啲嘅場玩!!!

引用:
原帖由 wayne127 於 2010-12-25 10:39 PM 發表 查看引用來源
有冇賽後報告睇下...
我係初哥嚟㗎咋,唔係好識寫報告!:smile_o05:

等其他師兄返嚟會唔會寫啦!!:smile_o10:

sorry:smile_o06:

祖哥,我該打!啱啱先睇到你改咗 topic tim !

星期六嚟㗎喎!咁點計先!??!

我當然要係你咋我之前咋你形先啦!!:smile_40: :smile_40: :smile_40:

我都回來了。少人那晚多些聊天,人多那晚早回房。玩得開心。d兄,下次再玩,好腳不易求!

引用:
原帖由 shinglee 於 2010-12-26 10:19 PM 發表 查看引用來源
我都回來了。少人那晚多些聊天,人多那晚早回房。玩得開心。d兄,下次再玩,好腳不易求!

多謝比面!!我倆一定要換 partner ....:smile_47: :smile_47: :smile_47:

但 ...... 你都好似好難約㗎喎!!!

:smile_40: :smile_40: :smile_40:

無計,唔係個個WEEKEND抽得了空..
唔緊要, 實有機會~
不過完了聖誕都可以要收LEAGUE喇.....
就過年了...女女都返歸~~~

引用:
原帖由 shinglee 於 2010-12-26 10:19 PM 發表 查看引用來源

24晚雖然不算玩得好放好淫靡,但我也玩得開心!
要特別感謝shinglee兄當晚的幫忙小弟才有個快樂平安夜
好腳不易求,我們下次再玩!

乜說話呢~
君子有承人之美嘛~~
:smile_46:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-25 10:51 PM 發表 查看引用來源
Shinglee + KWC2003倆位師兄
記得我地嘅約定,不是去凡X賽,錦X,X魅,就係試吓豪啲嘅場玩!!!

冇問題,東X留俾阿Joe搞,目標凡X賽/錦X, 呵呵

不過閒日去就得安排下先哦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆