上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.8k

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-22 06:34 PM 發表

麻煩你地幫我留D美女既CONTACT,如果沒留,我就會怪你了!:smile_o11:
要留幾多個先!!:smile_o10: :smile_o10:

我閃先,有樹留 PM 比我,明天回!

:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-22 06:34 PM 發表 查看引用來源

麻煩你地幫我留D美女既CONTACT,如果沒留,我就會怪你了!:smile_o11:
成個場D靚囡你在休息室都見過哂啦:smile_38: .....你想要邊個先, 俾張想我幫你按圖找囡囡問電話!!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-22 04:11 PM 發表 查看引用來源

咁少,唔好玩嘅,除非每人最少坐兩件就差唔多!!!:smile_30: :smile_30:

去邊樹呀, shinglee師兄有無 preference, 我都無乜㗎!!!

坐2個不是問題.......最大問題係怕D囡做完XX唔XX:smile_44:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-22 07:56 PM 發表 查看引用來源

坐2個不是問題.......最大問題係怕D囡做完XX唔XX:smile_44:
填充﹕最大問題係怕D囡做完再做唔帶套:smile_o11:

回覆 366# 的帖子

What is E.FLY? Ching

嘩嘩嘩, 好熱鬧呀!  可惜我24号約了人, 25再見各位 C Hing !!:smile_30:

KWC C Hing, long time no see ar . . . 你好好記性wor :smile_14:
See u 25th!!

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2010-12-23 01:44 AM 發表 查看引用來源
KWC C Hing, long time no see ar . . . 你好好記性wor :smile_14:
See u 25th!!
我好少去來玩嘛O架:smile_44: ......沒多少人可記:smile_13: ....所以先記得你咋:smile_38:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-22 08:13 PM 發表

填充﹕最大問題係怕D囡做完再做唔帶套:smile_o11:
Q&A時間,小弟財 saw 鶴錢,唔明 tim !!!

:smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆