上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.8k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-21 09:48 PM 發表 查看引用來源
各位師兄晚安!!!!  還有不足 100 小時:smile_38:
你樓上的帥哥問24號有什麼節目,不如你地兩個早一天到CA,幫大伙兒夾定一些小公主啦!:smile_o11:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010/12/21 10:01 PM 發表 查看引用來源

你樓上的帥哥問24號有什麼節目,不如你地兩個早一天到CA,幫大伙兒夾定一些小公主啦!:smile_o11:
24號唔會上, 放工後太晏.
25號你記住叫搵多d女俾我地揀呀, 就算唔靚都要有身材呀.:smile_35:
26號我約緊上次條女陪我.

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-21 10:01 PM 發表 查看引用來源

2個人.......加埋你咪3個囉.......呵呵!!!!:smile_o10:

我同樓上帥哥星期五都係休息......先心思思去解悶:smile_o05:

個場有乜小公主吸引的.......你應該早已睇哂啦:smile_o11:

咪係囉..呵呵..加埋祖祖就3人~
24號無收早咩??????????????
好多公司都收早架..我就逼住清假先放假咋..........

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-12-21 10:22 PM 發表 查看引用來源

24號唔會上, 放工後太晏.
25號你記住叫搵多d女俾我地揀呀, 就算唔靚都要有身材呀.:smile_35:
26號我約緊上次條女陪我.
24號放假得閒, 希望夠人可成行,先到CA玩一晚熱身:smile_40:
25號開PARTY,初試推薦"聽話囡囡", 就算唔靚都要有身材呀:smile_35:,最緊要返房好爽地過夜
26號期望25號晚的囡囡OK咁留在CA叫佢陪我多一晚 :smile_13:

引用:
原帖由 shinglee 於 2010-12-21 10:41 PM 發表 查看引用來源
好多公司都收早架..我就逼住清假先放假咋..........
咁巧合呀 小弟情況一模一樣

吊還吊唔好用手玩!

他鄉遇故知~~~
拜託師兄你搵腳喇.....唔係我就需要在家過平安夜了..............

引用:
原帖由 shinglee 於 2010/12/21 10:41 PM 發表 查看引用來源
冇得收早, 淨係得冬至同除夕收早. 怪雞到死.

請問收費方面2-6-8或3-7-10即係點計......?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆