上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.6k

呵呵..我都好想去:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-16 05:58 PM 發表 查看引用來源

雖不中亦不遠,同我嘅髮形應該有關掛!!
她叫你"小光頭仔",不要說我跟你說的啊!是不是平日去玩時可以找你呢?我其實很多時平日都會出發,但不會出POST的,我以後直接CALL你,OK? 不過,你不要預很多人啊!

引用:
原帖由 TCLHK 於 2010-12-16 06:12 PM 發表 查看引用來源
呵呵..我都好想去:smile_30:
你.................................."想"去?

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-16 18:33 發表 查看引用來源

你.................................."想"去?
我................................................"想"去:smile_o05:

除又得搓又得

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-16 04:46 PM 發表 查看引用來源

間場其實激唔激,其實係睇班客既姐!我以前同一D惡人就算去CP,想叫班囡點都得、除又得搓又得,自問就無咁既實力了。:smile_o03:
唔知我:smile_47: ..有沒有.甘咁既實力:smile_o01:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-16 06:32 PM 發表

她叫你"小光頭仔",不要說我跟你說的啊!是不是平日去玩時可以找你呢?我其實很多時平日都會出發,但不會出POST的,我以後直接CALL你,OK? 不過,你不要預很多人啊!
你話呢,我自已單棍都去啦!係你上嚟就早一日通知我啦,我兼職撘棚的!!!

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-16 06:32 PM 發表

我都無估錯啦!!!

不過 W 小姐係都唔認喎!!!

佢仲話會找你埋單(算帳) !!!你們倆個自已在25號拆掂佢啦!!!:smile_40: :smile_40: :smile_40:

仲有一個星期. 呢個post 話時話出左幾個月都有.

回覆 218# 的帖子

有你係度,就出幾年..都會有..:smile_47: :smile_o01:

引用:
原帖由 冷血¥無情 於 2010-12-17 02:33 PM 發表 查看引用來源
有你係度,就出幾年..都會有..:smile_47: :smile_o01:
阿無情,你有沒有機過來冷血一下呢?:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆