上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.6k

謝ching~ 已回你! 希望有機會跟團出發.

25號,我一定無得留低!!:') :') :')

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-14 12:10 PM 發表 查看引用來源
25號,我一定無得留低!!:') :') :')
實有機會再碰面的!:smile_o11:  那跟你回家的女孩還可以吧?

引用:
原帖由 ae86turboex 於 2010-12-10 09:43 PM 發表 查看引用來源
好想join呀 不過未跟過你地的團,新手一名 唔知 受唔受呢:smile_44:
歡迎一齊玩呀!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 ericocw73 於 2010-12-14 03:44 AM 發表 查看引用來源
上个礼拜好玩吗。。?:smile_47:
不錯呀!你又不來...................................:smile_o01:

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-12-10 08:22 PM 發表 查看引用來源

definitely yes
unfortunately i can't be one of them:smile_27: :smile_27:
你回來了嗎?:smile_o06:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-12-10 12:20 AM 發表 查看引用來源

唔知25號多唔多師兄來呢?
呵呵!應該同星期六沙X那天差不多吧!那天我和波仔終於有一起吃宵夜,不過,我是斷片再斷片,只依稀記得他下的士的身影!:smile_o11:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-14 02:56 PM 發表

呵呵!應該同星期六沙X那天差不多吧!那天我和波仔終於有一起吃宵夜,不過,我是斷片再斷片,只依稀記得他下的士的身影!:smile_o11:
貢你仲記唔記得我個身影先?

:smile_54:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010/12/14 02:56 PM 發表 查看引用來源

聽拜仁講, 你地果日坐大廳, 其實一早應該過來玩.

回覆 155# 的帖子

Ching 好久無見, 仲唸住同你一週年相遇 tim :smile_30:

快d唸唸佢啦:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆