上一頁下一頁
發新話題

向戲院走光比10幾個男人睇#1#90更新

收藏  |  訂閱
251  63.7k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-1 05:44 PM 發表 查看引用來源
其實我好耐冇出post啦,應該冇咩人記得我,吾出係因為冇左心情,直至前排好偶然既機會下我識到Kiki,
我一直用開Skype , Kiki 吾知幾時已經同我加左朋友,有次佢同我hi先,傾傾下當然會互相分享,不過我太多經歷啦,
對比我佢就好似小學,我就大學畢業咁上啦,佢聽到我既經歷都想試下,就係咁我就將我以前既經歷同佢講佢再做一次出黎,
因為我之前個SKYPE AC比官方永久封左(可能係我冇再 ...
未睇先留言。點會唔記得你!好耐冇見!歡迎返來!

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2019-9-3 09:34 PM 發表 查看引用來源

廁紙牙..ha
廁紙留番你賣啦😜

到開場既時候我都有留心睇戲架,不過好快就留意到熄左燈,佢地昅得仲明顯,佢地都吾係睇戲既,同一時間比幾個男人咁望我開始都知自己下面濕得好利害,坐係我同排嗰兩個男人仲去左2,3次廁所,我當然扮吾知佢地昅我裙底啦,仲扮晒野咁分開啲對腳坐,見佢地上上落落咁辛苦咪比啲獎勵佢地囉,點知原來係益左坐前面條仔,可能擘得開得滯,個幕有啲鏡頭勁光,我望到佢係眼定定咁射落我下面,吾知佢睇吾睇到我濕到出黎反光呢🤭,比佢地咁望雖然係刺激,但係正因為比多人望住我好難有機會安慰下自己架嘛,真係有好有吾好啦,不過有樣野好好笑,前面對情侶個女仔好似發現左條仔吾自然成日擰頭得好利害佢突然都擰過黎望我,見到個男仔係咁昅我,居然發個脾氣😂

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-4 03:00 AM 發表 查看引用來源
到開場既時候我都有留心睇戲架,不過好快就留意到熄左燈,佢地昅得仲明顯,佢地都吾係睇戲既,同一時間比幾個男人咁望我開始都知自己下面濕得好利害,坐係我同排嗰兩個男人仲去左2,3次廁所,我當然扮吾知佢地昅我裙底啦,仲扮晒野咁分開啲對腳坐,見佢地上上落落咁辛苦咪比啲獎勵佢地囉,點知原來係益左坐前面條仔,可能擘得開得滯,個幕有啲鏡頭勁光,我望到佢係眼定定咁射落我下面,吾知佢睇吾睇到我濕到出黎反光呢🤭,比佢地 ...
搞到人地家變

係我就叫埋身邊女女望啦

好啦,咁多位,我吾再覆PM啦,太煩啦,要傾計做朋友向呢度講啦,仲有吾該咁大個人諗下先做啦,呢個世界上係有不勞而獲但一定吾會係咁樣囉,計都吾傾就SEND句,約,V7傾,視頻呢D,係咪低能架?定係你當自己比左錢睇緊直播?
如果有舊人向度麻煩幫幫口同大家確認下,我係咩人,首先我係吾會比電話號碼人,亦都吾會用啲會關於手機號碼既apps, 私下傾我有接受過但我起碼要岩傾先會,重申我冇收錢架亦都吾係為搵錢吾好老馮咁,衰啲講我要比人屌吾駛向度搵啦,大家傾下計分享下吾好咩?

有位師兄問我會吾會著啲露股褲
我會既,好似前排好興既短到見到2邊patpat蛋既我有著,貼身鬆身既我都有著過,貼身既會吾著under,鬆身既會著tback,個答案ok?

唔著un 咪磨住包包?

有位師兄問,我玩露出有冇試過比人捉去開房
我好少試過比人捉去開房,因為如果佢夠膽過黎撩我而我又對佢吾反感基本上我會由佢發揮既例如摸丫,指插丫要我含丫呢啲佢夠膽強勢啲既我都會聽話既,因為我本身都有奴性,不過一般好少咁夠膽,同埋如果冇安全措施我係吾會比佢地插入黎既

引用:
原帖由 ohdear 於 2019-9-4 11:01 AM 發表 查看引用來源
唔著un 咪磨住包包?
咁要睇咩質地啦,可以吾著un既一般都係滑身既布料,不過呢啲料又貼身既話,🤭你明既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆