上一頁下一頁
發新話題

向戲院走光比10幾個男人睇#1#90更新

收藏  |  訂閱
251  63.6k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-1 05:44 PM 發表 查看引用來源
其實我好耐冇出post啦,應該冇咩人記得我,吾出係因為冇左心情,直至前排好偶然既機會下我識到Kiki,
我一直用開Skype , Kiki 吾知幾時已經同我加左朋友,有次佢同我hi先,傾傾下當然會互相分享,不過我太多經歷啦,
對比我佢就好似小學,我就大學畢業咁上啦,佢聽到我既經歷都想試下,就係咁我就將我以前既經歷同佢講佢再做一次出黎,
因為我之前個SKYPE AC比官方永久封左(可能係我冇再 ...
支持妳呀!你以前同J小姐既事好正!俾的士司機摷!要你引嗰送貨男仔!全部都好正!👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-1 09:26 PM 發表 查看引用來源

吾知咁樣而家版規得吾得呢?
師姐引死人啦!😍

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-1 05:44 PM 發表 查看引用來源
其實我好耐冇出post啦,應該冇咩人記得我,吾出係因為冇左心情,直至前排好偶然既機會下我識到Kiki,
我一直用開Skype , Kiki 吾知幾時已經同我加左朋友,有次佢同我hi先,傾傾下當然會互相分享,不過我太多經歷啦,
對比我佢就好似小學,我就大學畢業咁上啦,佢聽到我既經歷都想試下,就係咁我就將我以前既經歷同佢講佢再做一次出黎,
因為我之前個SKYPE AC比官方永久封左(可能係我冇再 ...
我見到你上黎啦:smile_13::smile_13:

我記得你有單引外賣仔

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-1 09:26 PM 發表 查看引用來源

隻gap gap好肥美喎!J死人咩!

你地吾好個post又吾留言係咁PM我啦,我又吾係搵SP,咁樣我吾會應你地架

露露 今日有冇出街玩露出呀?

露出我都想睇下,咩時間會露出通知聲,等我去撞下你。

引用:

嘩 我響現場就好啦
坐響你下面個層望添呀

引用:
:smile_14::smile_14:好可惜!! 已經無去戲院好耐la!!
C姐, 你通常會係邊度出沒??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆