小淫娃

收藏  |  訂閱
33  8.9k

小淫娃

上個星期諗住上黎睇下野解悶。

叮噹。。叮噹,收到個pm

「內文係寫師兄,你身材好正喎,平時做開gym架?」

我好一般咁覆左佢之後,好快就收到佢既回覆,問我可唔可以加Wechat,咁我覺得當識多個朋友就俾左佢。

之後都有普通傾下閒計,間中都會撩下對方,果時我有另一個SP,而佢亦有係度搵到另一個師兄。

呢度簡稱師妹為B,傾左幾日之後,話約出黎睇戲,話同佢係戲院玩震蛋同撩佢,但我一次又一次,放左佢兩次飛機,但佢都依然無放棄,仲同我講話一定要食到我一次😂

之後再相約左前日朝早見面,佢知我鐘意女人著OL,所以特登著左裇衫襯摟屌裙配黑絲。

當我見到佢既時候,已經覺得好正,女人著呢個Look都係令我不能抗拒的,再加上佢成日話自己肥,其實根本都唔肥,只係佢有肉感同骨架大,加上佢有17x高,矮我半個頭,所以根本唔可以用肥黎形容。

相認後,我哋一齊坐車去開房,入到房後,大家就好似無隔膜咁相擁,佢坐左上我大脾,攬住我濕吻,然我禁低左我落床,錫我耳仔同頸,B拉我起身後,幫我除左衫同褲後,我亦順勢壓左佢係床,本身想扯爛B條黑絲,但怕佢無第二對替換,所以亦係幫佢連埋條粉紅色既Lace底底一齊除埋。

呢一次好似乜野前戲都無就插入去,但B已經好濕,因為佢有講過就黎M,好想要,同埋之前啲SP餵佢唔飽,所以餓左好耐。

肥妹多水,究竟係咪真既呢?

B:我下面緊唔緊呀?

我:好緊好濕呀。好舒服

B:唔知點解我會不自覺就會夾你呀。我都覺得好舒服,大力屌我。

我:做咩對住我就咁淫。

B:我都唔知點解對住你就好想淫你呀。頂到我好入喇,你好大呀

B伸條脷出黎引誘我去錫佢,我一路男上女下大大力刷佢,一路同佢打車輪。

B又會一路揸住自己對波,然後餵我輕輕力咬佢粒Lin,呻吟得特別大聲。

B:我係咪叫得好大聲,出面聽到哂喇。

我一下就大力屌入去,然後講:怕咩呢,等人哋知道你有幾淫,係一個淫娃。

之得B示意轉Post,我知B女上既話會好易高潮噴水,所以我就先叫佢女上先,初初佢正面對住我既時候,B話都好舒服,但搵唔到噴水果個位,我就叫佢背住我女上,當佢一下坐到底既時候。。

B:呀。。好入,頂死我喇

我除住B對手,然後向上頂,再前後磨。

B:係呢度喇。。呀。。好入好正,唔好停。

B:我就到喇。。大大力俾我

我聽到B既反應就落力啲,大約十幾下左右,我就Feel到好似有道力逼返條野出黎,繼而B亦都叫得好大聲,同埋噴左好大灘水出黎。

B:我尷尬呀,噴左咁多出黎。

我:唔緊要啦,你都係舒服先會噴姐,你餓左咁耐,係咪好爽先。

之後我扶住B既Pat Pat扒係床到好入。

B:呢個Post仲入呀,真係頂死我喇

我扶住B條腰一下一下大大屌,時快時慢。

我:你好濕呀,聽唔聽到自己啲水聲。

B:我Feel到自己大脾濕哂囉,好多水呀。

Keep住呢個姿勢都屌左成5分鐘,又轉返男上女下。

B:我正唔正,好唔好屌呀。

我:你好好屌呀,好鐘意屌你。

B:今日我做左出奇蛋,滿足左你三個願望。

我:有3個願望咁多咩?

有邊3個願望就之後再打。。哈哈

師兄勁
做gym做到溝死女!
不過我唔知點解操完會好想要
唔知有無師兄有同感
特別係操腳

師兄,艷福無邊,西利

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-9 15:25 發表 查看引用來源
上個星期諗住上黎睇下野解悶。

叮噹。。叮噹,收到個pm。

「內文係寫師兄,你身材好正喎,平時做開gym架?」

我好一般咁覆左佢之後,好快就收到佢既回覆,問我可唔可以加Wechat,咁我覺得當識多個朋友就俾左佢。

之後 ...
屌第一次就唔洗用套? 😍

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-2-9 15:32 發表 查看引用來源
師兄勁
做gym做到溝死女!
不過我唔知點解操完會好想要
唔知有無師兄有同感
特別係操腳
我果啲所謂既Gym好流既姐同埋我日日都想要架喎,哈

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-9 15:41 發表 查看引用來源
屌第一次就唔洗用套? 😍
買左套,但最終佢忍唔住

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-9 15:45 發表 查看引用來源
買左套,但最終佢忍唔住
屌到一半 佢要你除套屌
師兄有性福呀

回覆 1# Lok0923 的帖子

恭喜師兄食到好嘢👏🏻?咁就

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-9 15:47 發表 查看引用來源
屌到一半 佢要你除套屌
師兄有性福呀
無除過喎

師兄真係有性福!👍

前往最後回覆