上一頁下一頁
發新話題

Send相引誘男朋友(有新相)

收藏  |  訂閱
99  36.3k

引用:
原帖由 takka 於 2020-2-21 21:32 發表 查看引用來源

我男朋友係唯一一個會令我有一種好似上左癮咁既人。每次一見面就會俾佢吸引住,有種好似醉醉地迷迷糊糊好想要佢既感覺>< 唔知有無人都試過有呢種感覺呢?

每一次見面都會忍唔住想食左對方😳無論係日頭定夜晚..今年情人 ...
呢張幾好睇, 可能又因為深色bra
對方吸引到自己都係好事黎~
因會有熱戀個種感覺, 當然上左癮就XD...唯有努力搵佢佞多D你自己~

乳房最少是D級

回覆 12# takka 的帖子

Me too , like 有笑容

TAKKA妹兩張相都好靚好吸引...

引用:
原帖由 takka 於 2020-2-21 23:56 發表 查看引用來源
所以你鍾意第二張多d?
Me too

師妹,想映得靚又冇肚腩好易咋
買套see through情趣內衣,訓在床上,遞高一隻手做伸懶腰動作,另一隻手用自拍棍高位映,試吓唔同嘅角度。
想減肚腩就難少少,要控制飲食同針對性運動,一至三個月先有效果
唔著衫唔出樣,都可以映得好靚嘅

唔止你男朋友,我都想入非非

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-23 16:29 發表 查看引用來源
師妹,想映得靚又冇肚腩好易咋
買套see through情趣內衣,訓在床上,遞高一隻手做伸懶腰動作,另一隻手用自拍棍高位映,試吓唔同嘅角度。
想減肚腩就難少少,要控制飲食同針對性運動,一至三個月先有效果
唔著衫唔出樣,都可 ...
呢個ok喎

第2張正好多。。。。。

個波咁大,引死啦
引用:
原帖由 takka 於 2020-2-17 13:21 發表 查看引用來源
我同男朋友最近開始左拍片既習慣,想記錄住我地每次好sweet既moment。自己無聊都會睇返d片搞到自己忍唔住好想要...特別掛住男朋友。所以有時候會好百厭咁send自己d相比返緊工既男朋友,等佢成日都囉囉攣,一放工就沖返黎要 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆