上一頁下一頁
發新話題

雖然得到佢個身💔但得唔到佢個心

收藏  |  訂閱
110  18.9k

師兄分析得冇錯👍👍👍

很想知樓主咩樣貌及身材?

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-20 03:04 發表 查看引用來源
諗起仲有啲細節可以講下

其實呀Roy既性格幾慢熱,一向都唔係點講野,試過食飯坐車都可以冇野講,其實我都係唔識搵話題既人,但見咁靜都要搵啲野講下架,咁話題既野都係來自工作同生活既姐,不過佢都係1句起2句止,甚至發生左啲特 ...
下。我聽完你咁講,要改口,佢真係當你sp....我諗得太唯美。
其實洗唔洗咁,做朋友都會分享下,更何況你地可以叫做fwb啦,
比朋友再多d,戀人未達果種,洗唔洗好似咁驚比你起底咁。
你咪當番佢 sp, 開心過咪算,最緊要唔好比佢破壞屋企~

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-20 03:22 發表 查看引用來源
其實公道d講句
我都做過阿roy咁既角色
但我係無同對方講咩關係,總之唔係男女友
跟住佢成日分享生活野比我,其實真係唔岩傾
打從心底唔太想同佢講多一句,做完都唔想再望多眼
所以我有D明Roy既心態
無得怪邊個其實,大家都背 ...
就手.....呢個字眼有d hurt.....
不過,又真係....
我問過我男朋友,佢話男人係可以同自已完全唔鐘意嘅女仔上床,
但女仔係唔可以,最少都要好感,或者呢d就係男同女既分別~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-20 11:20 發表 查看引用來源
就手.....呢個字眼有d hurt.....
不過,又真係....
我問過我男朋友,佢話男人係可以同自已完全唔鐘意嘅女仔上床,
但女仔係唔可以,最少都要好感,或者呢d就係男同女既分別~ ...
b 姐... 唔中意又硬到嘅??我都認同你, 如果女人落咗feel,可以比男人呼之則來,揮之則去„

師姐:各有家庭,回頭是岸。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-20 11:41 發表 查看引用來源
b 姐... 唔中意又硬到嘅??我都認同你, 如果女人落咗feel,可以比男人呼之則來,揮之則去„
佢話男仔鳩硬唔會理,照入,入完唔望唔理,唔會有feel~
係,真係女人一放左感情就會比男人漁肉,女人之苦~

所以樓主肚餓就出街食飯算,千期咪打包返屋企食

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-20 12:27 發表 查看引用來源
所以樓主肚餓就出街食飯算,千期咪打包返屋企食
絕對岩,屋企餐飯先係主要食糧,外面d甜品食唔食都得~

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-19 02:16 發表 查看引用來源
第6回

上回講到我地重新開始返偷食關係

佢一直都係用Line搵我,我仲係未知佢電話號碼,雖然我唔會打俾佢,但係佢專登唔俾我,另我覺得佢對我好有隔膜,有次佢無啦啦sd訊息俾我,話Line突然開唔到,佢唔用WhatsApp就係唔想俾我知 ...
師姐佢由頭到尾玩妳,要認清楚呢個男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆