上一頁下一頁
發新話題

驚喜派對

收藏  |  訂閱
100  29.7k

搬左來唔多慣~不過請師兄繼續更新~唔知香港有無咁地方呢

回復 1# xxDD999 的帖子

looking forward to your updated story

N年前睇過啦,返抄當真野?

師兄,快D更新啦

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-12-4 23:49 發表 查看引用來源
DD 等你下文呀!快D啦!
老朋友?

引用:
原帖由 冷血青年 於 2019-12-5 10:08 發表 查看引用來源
N年前睇過啦,返抄當真野?
多謝捧場先,C兄咁記得小第作品,真係受寵若驚,其實我去過N次,所以N年前已經寫過,今次更新係講上星期發生嘅事,包你未睇過,請繼續支持

好有AV畫面,期待師兄繼續update

Model女好快已經進入狀態,幾個㗎仔輪流服侍,一時間幾隻手揸Model女個波,有個㗎仔唔知幾時已經除咗Model女條T-back乃到啫啫聲,我同上海夫妻就喺唔夠一尺嘅距離望住佢地玩,上海妻睇得好投入,仲一齊討論佢身才,大家不斷讚Model女身材好好,講真,Model女條腰目測22、3吋有腹肌,個波起碼C,身才真係冇得頂,不過我個人覺得佢過分瘦,我乘機讚上海妻身才係我鍾意嘅類型,上海夫即刻搭嘴話老婆係專業跳舞㗎,所以身才keep得好好,我當然話要睇真d先知,上海夫即刻叫老婆除衫

可能上海妻自隊咗成支紅酒,high high地完全冇反抗,我地幾個夾手夾腳唔駛一分鐘已經除晒上海妻身上所有衣服,佢身才真係fit到漏,完全冇肚腩,上海夫話老婆生完都仲keep到,望真d上海妻肚臍下面打橫有一排紋身,上海妻話係紋身貼紙,用嚟
遮住生仔果條疤痕,咦!即刻早有準備玩啦

加張現場相,可能大家會投入d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆